Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krumpli húsgombóccal és kapros sajtmártással recept

hozzászólások (5)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A fasírthoz

A rétegezéshez

  • 188 g burgonya108 kcal
  • 64 g bacon (a burgonya alá)266 kcal
  • 25 g sajt (reszelt)88 kcal

A mártáshoz

összesen: 1237 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A fasírthoz

A rétegezéshez

  • 750 g burgonya433 kcal
  • 255 g bacon (a burgonya alá)1063 kcal
  • 100 g sajt (reszelt)352 kcal

A mártáshoz

összesen: 4946 kcal

energiatartalom / 100 g *

A fasírthoz

A rétegezéshez

  • 23.5 g burgonya14 kcal
  • 8 g bacon (a burgonya alá)33 kcal
  • 3.1 g sajt (reszelt)11 kcal

A mártáshoz

összesen: 153 kcal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

niihka
niihka Mon, 2015-04-27 13:17

A fasírthoz én csak 0,5 dl tejet használtam 5 dl helyett, s így sem lett száraz - bár jóval tovább kellett sütnöm, a megadott egy óra után megfordítottam a fasírtkákat, hogy a másik oldalunk is piruljon, a krumpli még félig nyers volt. Egyébként sikere volt, így ha legközelebb készítem, valószínűleg kicsit fólia alatt vagy nagyobb hőfokon fogom sütni.

Fahéj
Fahéj / Fahéj Sat, 2011-09-03 17:43

Kedves Dömi!
Szerintem is nagyon finom lehet, és olyan egyszerű. Szeretem az ilyen recepteket. Elmentettem, kipróbálom hamarosan.
Üdv: Fahéj

1237
darált sertéshús 50 dkg
tojás 2 db
vöröshagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
fűszerpaprika 2 teáskanál
fekete bors 3 kk
2 tk
kenyér 12 dkg
tej 5 dl
burgonya 75 dkg
bacon 15 szelet
sajt 10 dkg
tejföl 450 g
újhagyma 2 közepes db
0 ízlés szerint
kapor 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sajt 10 dkg