r
Nosalty Logó

Kinder szelet Gasztrovarázslat konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kinder szelet Gasztrovarázslat konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír

piskóta

krém

Összesen 502 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír

piskóta

krém

Összesen 3017 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír

piskóta

krém

Összesen 283 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    13.8 g

Zsír

  • Összesen
    30.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    996.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    220 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    439 mg
  • Nátrium
    243 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.5 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    147 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    280 micro
Összesen 502 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    82.7 g

Zsír

  • Összesen
    184.9 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1247 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5979.5 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    111 mg
  • Kálcium
    1317 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    422 mg
  • Foszfor
    2635 mg
  • Nátrium
    1457 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    284.9 g
  • Cukor
    181 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    332.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    883 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    273 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    885 mg
  • Retinol - A vitamin:
    876 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1679 micro
Összesen 3017 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    17.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    557.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    246 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    31 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    157 micro
Összesen 283 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

piskóta

  1. A tojásokat kissé felverjük a barna cukorral. A lisztet, a kakaót és a sütőport összekeverjük, majd beleszitáljuk a cukros, tojásos masszába. Robotgéppel elkeverjük.
  2. A kakaós massza egyik felét sütőpapírral bélelt 35x23 cm tepsibe öntjük, elsimítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 8 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. Ezt követően megsütjük a massza másik felét is. Lapokat kitesszük hűlni, majd a sütőpapírt lehúzzuk róluk.
  3. A tejszínt habbá verjük.
  4. Egy másik tálban a mascarponét kissé megkeverjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, vaníliás cukrot, és a robotgéppel habosra verjük.
  5. Fakanállal hozzáadjuk a tejszínhab egyharmad részét. Összekeverjük, ezzel lazítjuk a mascarpone állagát, majd szépen a többi tejszínhabot is belekeverjük.
  6. Az egyik kakaós lapot visszatesszük a tepsibe, és megkenjük a krémmel, majd a másik lappal beborítjuk.
  7. Hűtőszekrénybe tesszük egy éjszakára, és másnap hideg vízbe mártott késsel felszeleteljük. Ebből a mennyiségből 24 db 4x7 cm szelet készült.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 35x23
  • Sütés ideje: 16 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 394
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 80118
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A legaranyosabb, legcukibb smink oktatóm kívánságának tettem eleget ezzel a kakaós-tejszínes-mascarpone álommal :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek