r
Nosalty Logó

Kijevi jércemell

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Évi néni
Kijevi jércemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
rántott ételek
  • 17% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Összesen 1297 kcal
  • 17% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Összesen 5188 kcal
  • 17% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Összesen 297 kcal
  • 17% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.3 g

Zsír

  • Összesen
    85.5 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    343 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2104.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    463 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    859 mg
  • Nátrium
    576 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    212.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    341 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    276 mg
  • Retinol - A vitamin:
    333 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    172 micro
Összesen 1297 kcal
  • 17% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    293.2 g

Zsír

  • Összesen
    342 g
  • Telített zsírsav
    111 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    126 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    77 g
  • Koleszterin
    1372 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8417.8 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    365 mg
  • Kálcium
    1852 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    426 mg
  • Foszfor
    3435 mg
  • Nátrium
    2302 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    224.9 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    851.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1365 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    79 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    81 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    101 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    391 micro
  • Kolin:
    1104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1331 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    402 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    686 micro
Összesen 5188 kcal
  • 17% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.8 g

Zsír

  • Összesen
    19.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    481.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    197 mg
  • Nátrium
    132 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    76 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 297 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Elkészítés

A húshoz

  1. A csirkemelleket egy vékony, éles (filéző) késsel felszúrjuk a közepükön, és a lyukat kitágítjuk úgy, hogy a húst csak a kerete fogja össze, majd besózzuk..
  2. A sajtot és a citromhéjat finom lyukú, a vajat vastag lyukú reszelőn lereszeljük, összekeverjük, hozzáadjuk a fűszereket és visszatesszük a hűtőbe dermedni 20 percre.
  3. A megdermedt vajat a csirkemellekbe töltjük, fogpiszkálóval összetűzzük és duplán bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa), újra a hűtőbe tesszük hűlni.
  4. Étolajat melegítünk, és a hús mindkét oldalát aranybarnára sütjük (vigyázva, nehogy megszúrjuk, mert kifolyik a töltelék).
  5. Rizibizivel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 188
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 87
  • Össznézettség: 55754
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 19.

Ajánló

    CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kijevi jércemell
Évi néni 1830 recept

Próbálok változatosan főzni, így megfelelve családom kényesebb gyomrú tagjainak.

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek