r
Nosalty Logó

Karamellkrémmel töltött grillázzsal szórt torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Karamellkrémmel töltött grillázzsal szórt torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 17% Zsír

krém

tészta

Összesen 665 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 17% Zsír

krém

tészta

Összesen 7965 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 17% Zsír

krém

tészta

Összesen 291 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    27.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1311.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    398 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    509 mg
  • Nátrium
    319 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    90.9 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    121 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 665 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    176 g

Zsír

  • Összesen
    325.8 g
  • Telített zsírsav
    118 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    115 g
  • Koleszterin
    950 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15740.5 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    351 mg
  • Kálcium
    4781 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    614 mg
  • Foszfor
    6105 mg
  • Nátrium
    3834 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1090.8 g
  • Cukor
    443 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    307.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1452 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    135 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    511 micro
  • Kolin:
    842 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1428 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    300 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    885 micro
Összesen 7965 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    11.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    575.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    175 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    223 mg
  • Nátrium
    140 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.9 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    11.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 291 Kcal

Hozzávalók

krém

tészta

Elkészítés

krém

  1. Megfőzzük a tejjel a pudingot, és kihűtjük.
  2. Felverjük a tejszínt, majd a habfixálót is hozzákeverjük (kb. a harmadát meghagyjuk díszíteni).
  3. A kihűlt pudingot összekeverjük a karamellás sűrített tejjel, majd szépen óvatosan összedolgozzuk a tejszínhabbal.
  4. A cukrot odatesszük közepes lángon, majd ha már jó az állaga, akkor hozzáadjuk a diót, és együtt pörköljük a cukorral.
  5. A kész masszát vizes tányérra rakjuk, ha kihűlt, húsklopfolóval összetördeljük.

tészta

  1. A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk.
  2. A sütőt 200 fokra előmelegítjük, a tepsit kikenjük, lisztezzük.
  3. A tepsi méretétől függően 2 vagy 3 adag lesz ebből a mennyiségből (mivel nekem nagyon nagy a tepsim, így én kétfelé öntöttem, úgy sütöttem a lapokat, akinek kisebb tepsije van, az harmadolja).
  4. Tűpróbáig sütjük a lapokat, majd ha teljesen kihűlt, betöltjük a krémmel.
  5. Körbehúzzuk a tejszínhabbal, megszórjuk a grillázzsal, kidíszítjük a maradék krémmel vagy tejszínhabbal.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1810
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Apósom 50. szülinapjára készült, nem sikerült a legszebben, de nagyon fini volt.

Hozzávalók

krém

tészta

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek