Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros tökfasírt recept

hozzászólások (8)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 372 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

összesen: 2244 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 102 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

simonani
simonani / simonani Fri, 2010-10-01 11:17

Editke!
Majdnem elfelejtettem: a telefonod típusát írd be a keresőbe, ad egy honlapot, és biztosan van rajta letölthető program a pc feltöltéshez.Nekem sem ment egyik percről a másikra, de megéri rászánni az időt!
Jó nyomozást!
Ani.

Bató Edit
Bató Edit Fri, 2010-10-01 10:05

Anika, Te nagyon ügyi vagy, hogy a műszaki dolgokhoz is értesz, mert addig ügyeskedsz, amíg rájössz a nyitjára. Egyszer talán én is megpróbálkozom a feltöltéssel, csak még nem jutottam el odáig, pedig elég sokat sütök, főzök. A tökfasírt csirkemellel egyébként nagyon-nagyon finom volt! Bármikor meg tudnám enni (most is). Üdvözlettel, Edit.

simonani
simonani / simonani Wed, 2010-09-22 14:31

Editke, nagyon szívesen, és ha tudok bármiben nagyon szívesen segítek!
Nagyon köszönöm a fotós elismerésed is, tudod pedig most kezdtem.
A kicsi lányomék a férjével "megsajnáltak" és névnapomra kaptam ezt a telefont, melynek a feltöltési módszert a net-ről nyomoztam ki.
Hülye természetem, hogy imádom az újdonságokat, és amit nem tudok nagyon szeretek utána nézni.
Júúúúj! De nem untatlak ezzel.
További szép napot:Ani,

Bató Edit
Bató Edit Wed, 2010-09-22 12:30

Szia Ani!
Köszi a gyors választ és a jó tanácsot. Szerintem délután meg is sütöm. Darált csirkemellből gondoltam, előtte megpárolom és úgy teszem a többihez. Várom a további receptjeidet, további jó főzőcskézést! Apropó... nagyon szép a fotód is! Üdv. Edit.

simonani
simonani / simonani Wed, 2010-09-22 10:35

Editkém!
Bármilyen hússal készíthető, csak az a lényeg, hogy készre sütött, főtt legyen, mert a tökkel való sütés nem lesz elegendő, a hús készre sütéséhez- tehát nyers maradhat.
A másik fontos dolog - véleményem szerint, hogy elég kicsire legyenek vágva, hogy a tökkel viszonylag egy állagúvá lehessen kidolgozni.
Sok sikert a kísérletezéshez, és jó étvágyat, további szép napot!
Ani.

Bató Edit
Bató Edit Wed, 2010-09-22 10:25

Kedves Ani!
Te nagyon kreatív vagy! Újra egy egyszerű alapanyagokból készült finomság. Szeretjük a tököt és így egy kis hússal megbolondítva a fiúk is jobban értékelik. Gondolod, hogy csirkehússal is elkészíthetném? Szép napot Neked! Edit.

372
közönséges tök 1 kg
burgonya 2 közepes db
darált sertéshús 25 dkg
tojás 2 db
vöröshagyma 1 közepes fej
finomliszt 15 dkg
kapor 1 csokor
sajt 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 ek
ecet 1 ek