Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Jota - babos egytálétel recept

hozzászólások (14)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 758 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 3034 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 171 kcal

Hozzászólások (14)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Gregor
Greg / Gregor Wed, 2016-03-16 19:23

Holnapután ez lesz az ebéd. Én az eredeti húsos változatát fogom elkészíteni. Azért egy kis őrölt szegedi paprikát teszek bele.

M0ncsa
Moncsa / M0ncsa Wed, 2016-03-16 20:24

Kedves Gyorgy, jo etvagyat hozza, remelem, izleni fog.
Egy kis pirospaprika egeszen biztosan nem fogja elrontani a jotat :)

Veronika27
Veronika27 Fri, 2012-12-07 15:31

Hello Moncsa! Épp most főzöm másodszorra a jotát, én sem ismertem eddig, csak miután Szlovéniába költöztem! :) Én pirospaprika, paradicsomlé és kolbász nélkül főzöm, de így is nagyon finom! Köszi a receptet, elmentem, egyszer így is ki fogom próbálni! :)

M0ncsa
Moncsa / M0ncsa Fri, 2012-12-07 16:59

Hello, Veronika!
Igen, az eredetiben nincs kolbasz meg pirospaprika, az az en ujitasom :) Van viszont egy kis paradicsolme az altalam ismert recept szerint, "az ize kedveert" ;)
Jo etvagyat hozza!

M0ncsa
Moncsa / M0ncsa Sun, 2011-05-15 13:33

UUU Tied az igazi chili con carne, most latom :)))
A site egyik legjobb receptje, tobbszor megfoztem mar :) Nagy kedvenc :)) Koszonet erte meg 1x ;)

M0ncsa
Moncsa / M0ncsa Sun, 2011-05-15 13:29

Na, kivancsi vagyok a csaladi iteloszek velemenyere :)))
En epp Petra haromsajtos polentajaval kuzdom, legalabbis egy alternativ verziojaval, mert a fele hozzavalo nincs itthon :)))

Gargoyle
P. / Gargoyle Fri, 2011-05-13 23:26

Hol voltam én, amikor ez felkerült?
Mennyire finom lehet! Nagyon jó recept, elmentettem. Örülnék még további hasonló finomságoknak. :-)
Eszter

M0ncsa
Moncsa / M0ncsa Fri, 2011-05-13 23:43

Szia Eszter!
Orulok, hogy tetszik :)) Majd mindenkeppen ird meg, hogy izlett, ha megfoztetek!

OFF
Ne haragudj, hogy ilyenekkel zaklatlak, csak latom, hogy tapasztalt vagy itt a NoSaltyn :))
Az adminok voltak kedvesek hozzaadni Szloveniat az orszagokhoz, viszont kotelezo (piros csillagos) mezot a feldolgozas ota nem tudok modositani. Van vmi modja, vagy irjak nekik mailt? A "napraforgo olaj"-at is szivesen atirnam olivaolajra, sosem hasznalok napraforgo olajat, az "eredetiben" csak olajat irt.
Any idea?
ON

Kellemes hetveget Nektek,
Moncsa

Gargoyle
P. / Gargoyle Sat, 2011-05-14 09:38

Szia Moncsa!
Biztos, hogy valamikor el fogom készíteni.
A változtatások közben megtörténtek. ;-) Ha legközelebb problémád lenne, az info@nosalty.hu-ra írhatsz e-mailt.
Nektek is szép hétvégét!
Eszter

M0ncsa
Moncsa / M0ncsa Sat, 2011-05-14 09:43

uuuuuuu KOSZONOM!!!
Most meg a sztori vegen feleslegesse valt utolso bekezdest nem tudom torolni LOL
info@-ban elegge csalodtam, februarban irtam egy mailt (kepmeretezessel kapcs. kerdes volt), es azota sem kaptam valaszt :( Azota megoldottam ugyan, de akkor is.
Masik cim nincs?

M0ncsa
Moncsa / M0ncsa Sat, 2011-05-14 09:55

Najo, teszek meg egy probat, hatha.
Vegsosoron az is lehet, hogy csak a technika trefalt meg minket :)
Nagyon aranyos Toled, hogy segitettel, koszonom meg1x :)

Szep napot es jo hetveget Mindannyiotoknak,
Moncsa

758
vörösbab 30 dkg
burgonya 30 dkg
savanyú káposzta 30 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
kolbász 20 dkg
paradicsomlé 10 ml
babérlevél 1 db
finomliszt 2 evőkanál
víz 4 dl
1.5 ek
fűszerpaprika 1 ek
olívaolaj 1 ek