r
Nosalty Logó

Joghurtos kávétorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nikszi
Joghurtos kávétorta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 402 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 3224 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 217 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    22.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    84 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    582.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    190 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.9 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    106.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    215 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    207 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 402 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.9 g

Zsír

  • Összesen
    177.3 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    673 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4658.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    1521 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    198 mg
  • Foszfor
    1814 mg
  • Nátrium
    1010 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    351.6 g
  • Cukor
    229 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    851 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1721 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    139 micro
  • K vitamin:
    101 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    454 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1660 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    765 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    518 micro
Összesen 3224 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    314.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 217 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Kenjünk ki margarinnal egy átlagos méretű tortaformát, és hintsük meg zsemlemorzsával. A puha vajat keverjük habosra a 10 dkg cukorral, 1 vaníliás cukorral, csipet sóval. Adjuk hozzá a tojásokat, majd a sütőporral elkevert lisztet. (Ha túl keményre sikerült a tészta, egy kis tejjel hígíthatjuk). A tésztát tegyük előmelegített sütőbe 200 °C fokon sülni 30 percre.
  2. Krém: Öntsük a joghurtokat egy edénybe, adjuk hozzá a maradék cukrot és egy zacskó vaníliás cukrot. Keverjük hozzá a zselatint, és melegítsük forrásig. Az elkészült krémet tegyük hűvös helyre, amíg hűl, verjük kemény habbá a tejszínt. Mikor már pudingos állagúra sűrűsödött a joghurtos krém, óvatosan adjuk hozzá a habot, és keverjük el benne.
  3. A krémnek a felét öntsük a tésztára, a másik felébe rakjuk a kávét, és azt is öntsük a fehér rétegre, tegyük a hűtőbe.
  4. Tálalás előtt csatoljuk le a tortaformát, és hintsük meg kakaóporral.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3385
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 07.

Receptkategóriák

Kávé bármikor, bármilyen formában. :)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek