r
Nosalty Logó

Joghurtos hájas kifli

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Angie-30
Joghurtos hájas kifli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 1343 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 8050 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 347 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.8 g

Zsír

  • Összesen
    66.3 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    894.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    314 mg
  • Nátrium
    321 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    158.8 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 1343 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    136.5 g

Zsír

  • Összesen
    397.8 g
  • Telített zsírsav
    143 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    181 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    293 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5365.7 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    389 mg
  • Kálcium
    816 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    314 mg
  • Foszfor
    1882 mg
  • Nátrium
    1925 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    952.7 g
  • Cukor
    143 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    807 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    498 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    639 micro
  • Kolin:
    276 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    183 micro
Összesen 8050 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    17.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    231.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 347 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Egy keverőtálba beleöntjük a lisztet, közepében mélyedést alakítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, kevés cukrot, kevés langyos vizet és megkelesztjük. Majd hozzátesszük a cukrot, sót, rumot, langyos joghurtot, vizet, olajat és robotgéppel kidolgozzuk, 15 percet kelesztjük.
  2. Közben a ledarált hájat a citromlével, 1 ek rummal, 2 ek liszttel robotgéppel kidolgozzuk.
  3. Amikor megkelt a tészta elnyújtjuk, és a háj felét elosztjuk a tésztán, majd fölcsavarjuk tekercsnek, letakarjuk konyharuhával, és 30 percet pihentetjük. Ezután elnyújtjuk, elosztjuk a megmaradt hájat, fölcsavarjuk, és újabb 30 percet pihentetjük.
  4. Elnyújtjuk a tésztát, nagyobb kockákra vágjuk, a közepükbe gyümölcsízt rakunk és kifliket csavarunk, újra 30 percet pihentetjük.
  5. 250 fokra előmelegített sütőbe tesszük, de 200 fokra csökkentjük a sütő hőmérsékletét, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6235
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Általában a kelt tésztákat joghurttal készítem, nekem jobban ízlik mint tejjel, így gondoltam, miért ne lehetne a hájas kiflit is joghurttal készíteni.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek