r
Nosalty Logó

Joghurtkrémes baracktorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Zsuzsamama56
Joghurtkrémes baracktorta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Tészta hozzávalói:

Krém hozzávalói:

Összesen 827 kcal
  • 7% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Tészta hozzávalói:

Krém hozzávalói:

Összesen 3312 kcal
  • 7% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Tészta hozzávalói:

Krém hozzávalói:

Összesen 218 kcal
  • 7% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    15.2 g

Zsír

  • Összesen
    30.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1271.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    403 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    440 mg
  • Nátrium
    380 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    120.9 g
  • Cukor
    75 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    282 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    269 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    153 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    250 micro
Összesen 827 kcal
  • 7% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    60.9 g

Zsír

  • Összesen
    123.4 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5085.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    112 mg
  • Kálcium
    1613 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    1758 mg
  • Nátrium
    1522 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    483.5 g
  • Cukor
    299 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    221.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1129 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    94 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    142 micro
  • Kolin:
    608 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1078 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    610 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    999 micro
Összesen 3312 kcal
  • 7% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    8.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    334.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.8 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 218 kcal

Hozzávalók

Tészta hozzávalói:

Krém hozzávalói:

Elkészítés

Tészta hozzávalói:

  1. A margarint a cukorral és a tojássárgájával, vaníliával és citromhéjjal habosra keverjük a robotgéppel, és utána a fehérjét is hozzáadjuk, a sütőporos liszttel együtt.
  2. Vajjal kikent és lisztezett gyümölcstorta formába elkenjük a masszát, és 180 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
  3. A krémhez a pudingot a tejjel, cukorral megfőzzük, és kissé lehűtjük. Ezután keverjük össze a görög joghurttal.
  4. A tésztát kifordítjuk a formából, és azt a felét töltjük meg a joghurtos pudinggal.
  5. A baracköntettel csíkozzuk, és elhúzkodjuk rajta egy kanál segítségével.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 29
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 4720
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Joghurtkrémes baracktorta
Zsuzsamama56 321 recept

29 cm-es átmérőjű gyümölcstorta forma kell hozzá, kikenve vajjal és lisztezve.

Hozzávalók

Tészta hozzávalói:

Krém hozzávalói:

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek