r
Nosalty Logó

Japán mogyorós csirke

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Sisi
Japán mogyorós csirke
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 325 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1295 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.9 g

Zsír

  • Összesen
    17.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1103.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    244 mg
  • Nátrium
    733 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    89.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 325 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.6 g

Zsír

  • Összesen
    71.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4414.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    269 mg
  • Foszfor
    977 mg
  • Nátrium
    2934 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.3 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    358.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    303 micro
  • Kolin:
    270 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 1295 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    699.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    155 mg
  • Nátrium
    465 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 206 kcal

Elkészítés

  1. A csirkemellett mossuk meg, majd vágjuk fel csíkokra, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  2. A hagymát karikázzuk fel, és pirítsuk üvegesre, majd tegyük rá a felvágott csirkemellet, és pirítsuk meg.
  3. Öntsük rá a szójaszószt, és 20 percig takarék lángon főzzük puhára a csirkemellet.
  4. Miután megfőtt a hús, szedjük ki egy tálba, és az alaplébe tegyük bele a narancslekvárt és a keményítőt, majd főzzük sűrűre. Ha kicsit kesernyés volna az íze a narancsdzsemtől, tehetünk bele egy ek. cukrot.
  5. A szósz elkészülte után tegyük vissza a húst, és melegítsük össze.
  6. Pirítsuk meg a felaprított mogyorót, és szórjuk az elkészült étel tetejére. Rizzsel tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 179
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 8039
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barátnőm recepteskönyvében találtam, némi módosítással készítettem el.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?