r
Nosalty Logó

Japán lazacragu

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Dave
Japán lazacragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 351 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1404 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 101 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.9 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1898.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    430 mg
  • Nátrium
    1225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    252.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    544 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    206 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    265 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 351 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    127.7 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    230 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7595.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    489 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    282 mg
  • Foszfor
    1720 mg
  • Nátrium
    4898 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    164.4 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1010.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    264 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    152 mg
  • D vitamin:
    2175 micro
  • K vitamin:
    241 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    824 micro
  • Kolin:
    551 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    1060 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    268 micro
Összesen 1404 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    1.7 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    547.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    353 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    157 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 101 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gyömbért hámozzuk, majd vékony csíkra vágjuk.
  2. Felforraljuk az ecetet a cukorral, és a gyömbért beleszórva 10 percig pároljuk. Ha kihűlt, leszűrjük.
  3. A rizst a sós vízben megpároljuk.
  4. A halat kockákra vágjuk, és 2 evőkanál szójaszósszal meglocsoljuk.
  5. A kelt megtisztítjuk, és 2 centis csíkokra metéljük.
  6. Minden előkészített alapanyagot tűzálló tálba szórunk, 1,5 dl vízzel felöntjük, sózzuk, borsozzuk, a maradék szósszal meglocsoljuk.
  7. A haldarabokat egyenletesen elosztjuk rajta, lefedjük, és 160-180°C-ra előmelegített sütőben, 20-25 percig pároljuk.
  8. Ezután a káposztás halat tálra szedjük, a gyömbérrel megszórjuk, és a rizzsel körítve tálaljuk.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 122
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 18426
  • Feltöltés dátuma: 2008. december 13.

Ajánló

Ajánlom, nem csak a távol-keleti ízeket imádóknak.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Igazi különleges, kiadós, és egészséges étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek