r
Nosalty Logó

Íróban pácolt rántott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Metro
Íróban pácolt rántott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 678 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2708 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 173 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1162 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    175 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    505 mg
  • Nátrium
    363 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    194.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    238 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    190 micro
Összesen 678 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    163.8 g

Zsír

  • Összesen
    131.2 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    969 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4648.1 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    699 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    264 mg
  • Foszfor
    2021 mg
  • Nátrium
    1454 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    776.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    313 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    314 micro
  • Kolin:
    952 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    758 micro
Összesen 2708 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    296.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    93 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 173 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az aludttejbe reszeljük a fokhagymát, és jól összekeverjük.
  2. A hússzeleteket klopfoljuk, majd sózzuk-borsozzuk, és az aludttejbe tesszük pácolódni!
  3. Pácból kivéve a szokásos sorrendben bepanírozzuk. A lényeg, hogy nem kell a pácot a húsról letörölni, ettől lesz a végén roppanós bundája, de belül a hús pedig omlós marad.
  4. Bő olajban aranybarnára sütjük a szeleteket, majd burgonyapürével és citromkarikával tálaljuk!
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 9769
  • Feltöltés dátuma: 2017. május 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A rántott hús a vasárnap méltán szeretett kedvence. Viszont érdekes módon ezt a nagyon egyszerű ételt is lehet még finomabban elkészíteni, mint ahogy eddig gondoltuk. Ehhez pedig csak fokhagymás-aludttejbe kell pácolni, és panko morzsába forgatni. A végeredmény egyszerűen zseniális lesz, még a legszkeptikusabbak utólagos véleménye alapján is!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek