r
Nosalty Logó

Indiai paradicsomos csirke burgonyával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Iluska
Indiai paradicsomos csirke burgonyával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 559 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1674 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 77 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.6 g

Zsír

  • Összesen
    29.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    815.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    415 mg
  • Nátrium
    204 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    472.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    138 micro
  • β-karotin
    697 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6499 micro
  • Lut-zea
    351 micro
Összesen 559 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    106.8 g

Zsír

  • Összesen
    87.7 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    462 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2445.3 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    188 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    269 mg
  • Foszfor
    1246 mg
  • Nátrium
    612 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    116.2 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1418.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    263 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    163 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    178 micro
  • Kolin:
    369 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    413 micro
  • β-karotin
    2090 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    19496 micro
  • Lut-zea
    1052 micro
Összesen 1674 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    113.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    906 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 77 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Sózzuk, borsozzuk a combokat. 2 evőkanál olajon körbepirítjuk, majd félretesszük. A maradék olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Fűszerpaprikával hintjük, és hozzátesszük a paradicsompürét. Elkeverjük.
  2. Beletesszük továbbá a cikkekre vágott paradicsomokat, az őrölt kardamomt, apróra vágott chilit, gyömbért. Forraljuk pár percig.
  3. Ekkor belerakjuk a csirkecombokat is. Kevés vizet öntünk alá. Meghintjük a korianderrel. Lefedjük, és puhára pároljuk. Ha szükséges, utána sózzuk. Burgonyát vagy rizst főzünk mellé. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 802
  • Feltöltés dátuma: 2017. április 23.

Ajánló

Én általában leszoktam húzni a bőrét.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az egyik legsokoldalúbb húsféle, számtalan ételt készíthetünk belőle könnyedén. A világon a legnagyobb mennyiségben fogyasztott fehér hús, ami a legjelentősebb fehérjeforrás, és még sorolhatnék jó pár dolgot róla......

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek