r
Nosalty Logó

Indiai csirkeszárny

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Katharosz
Indiai csirkeszárny
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
230 °C
  • 4% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hús

Mártás

Összesen 183 kcal
  • 4% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hús

Mártás

Összesen 728 kcal
  • 4% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hús

Mártás

Összesen 210 kcal
  • 4% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1264.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    1096 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 183 kcal
  • 4% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    56.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5056.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    335 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    268 mg
  • Nátrium
    4383 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.5 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    210.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 728 kcal
  • 4% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1461.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    1267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 210 kcal

Hozzávalók

Hús

Mártás

Elkészítés

Hús

  1. Egy 30 x 40 centis tepsit sütőpapírral kibélelünk. Beletesszük a szárnyakat, hozzáadjuk a sót és az ecetet, majd jól átforgatjuk.
  2. A mártáshoz valókat összekeverjük egy tálba, majd a szárnyakra öntjük, jól beleforgatjuk, hogy mindenütt bevonja. A tepsit alufóliával lefedjük.
  3. Sütés 230 fokra előmelegített sütőben kb. 40-45 perc, amíg megpuhulnak a szárnyak, ekkor a fóliát levesszük, és megpirítjuk, egyszer meg is fordítjuk őket.
  4. A tepsiből a fennmaradó mártást külön kis tálkában tálaljuk mellé.
  • Sütés hőfoka: 230 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30 x 40
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 3375
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Indiai csirkeszárny
Katharosz 499 recept

Nagyon finom, ízes étel. Forrás: Stahl konyhája

Hozzávalók

Hús

Mártás

Címlapról ajánljuk

További cikkek