Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Házi zabtej ahogy Fitt Maki készíti recept

hozzászólások (11)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 15 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

összesen: 91 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 6 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Fitt Maki
Fitt Maki / Fitt Maki Mon, 2014-05-26 21:28

Először nem értettem a kérdést...de aztán leesett! Igen, szerintem simán lehet!
Mondjuk én alapból zab, vagy tönköly palacsintát szoktam csinálni és abba teszek bármit tej helyett...pl zabtejet.
Úgyhogy szerintem abszolút működőképes a dolog! :-)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2014-05-24 17:33

Nagyon köszönöm a receptet! Egy csomag zab ára megegyezik egy liter zabtejével... A többit ne is mondjam.

Milumilu
Milumilu Thu, 2014-02-27 21:32

Enyém most áll a vízben. Azt meg tudnád mondani, hogy mi célt szolgált a megpirítás? Csak kíváncsiságból kérdezem. Köszi

Fitt Maki
Fitt Maki / Fitt Maki Sun, 2014-03-16 13:32

Megvan a válasz!
Pirítás nélkül alig van íze, pirítás után jó zabízű lesz a tejünk! :-)

Milumilu
Milumilu Sun, 2014-03-16 16:08

:)))) Igen én is erre tippeltem. Ma készítek megint a hétre.

Fitt Maki
Fitt Maki / Fitt Maki Thu, 2014-03-06 14:08

Szia Milu!
Ezen már én is gondolkodtam, de még nem jöttem rá... :/
Én is úgy találtam a receptet anno asszem az AntalValin, csak picit megvariáltam, de ott is így írták én meg nem foglalkoztam vele... Esetleg így jobban kijön az íze talán, de én is csak találgatok. De úgyis csinálok ma, most ki is fogom próbálni pirítás nélkül és leírom, mi volt! :D
Maki

Fitt Maki
Fitt Maki / Fitt Maki Thu, 2014-03-06 14:10

Eddig kb egy hét volt amíg hűtőben tároltuk és még jó volt! Annál tovább már nem tartogatnám...

Fitt Maki
Fitt Maki / Fitt Maki Tue, 2014-01-14 12:23

Kedves Rózsika,
Nekem eddig max 4 napot volt a hűtőben, de csak azért, mert jó sokat csináltam. Úgyhogy még nem tudom meddig bírná, mert mindig nagyon gyorsan fogy! :-D
Azért egy hétnél tovább szerintem nem tárolnám, de most ki is fogom próbálni, teszek félre egy kicsit és meglátjuk... ;-)

15
zabpehely 4 ek
víz 1.5 l