r
Nosalty Logó

Halászlé 7. -bajai

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Halászlé 7. -bajai
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
bográcsos
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 955 kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 3823 kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 92 kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Szelén
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    108.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1894 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    268 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    207 mg
  • Foszfor
    1049 mg
  • Nátrium
    249 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.9 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    490.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    558 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    430 micro
  • Kolin:
    220 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    837 micro
  • β-crypt
    187 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    679 micro
Összesen 955 kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Szelén
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    434.3 g

Zsír

  • Összesen
    40.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7575.9 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    1071 mg
  • Kálcium
    429 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    829 mg
  • Foszfor
    4197 mg
  • Nátrium
    996 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    427.7 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    1962.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    313 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    28 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    114 mg
  • D vitamin:
    2232 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    108 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1721 micro
  • Kolin:
    880 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    92 micro
  • β-karotin
    3349 micro
  • β-crypt
    749 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2717 micro
Összesen 3823 kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Szelén
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    1 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    182.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 92 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halat tisztítsuk meg, és tegyük félre a halikrát és a tejet. Irdaljuk be, szeleteljük fel, majd sózzuk ízlés szerint.
  2. 1 órára tegyük félre.
  3. A vöröshagymákat tisztítsuk meg, és vágjuk apró kockákra.
  4. Az óra leteltével a bográcsba tegyük bele először a halszeleteket, a hagymát, majd öntsük fel 3,6 l vízzel.
  5. A levet felforraljuk. Amikor elforrta a habját, beleszórjuk a paprikát.
  6. 15-20 perc elteltével tegyük bele a belsőségeket és a csípős cseresznyepaprikát, ezután még 20 perc főzésre van szüksége. Akkor lesz jó, ha kóstolásnál a kanál peremére nem ül ki a paprika.
  7. Közben készítsük el a gyufatésztát egy külön fazékban.
  • Elkészítettem: 45 alkalommal
  • Receptkönyvben: 267
  • Tegnapi nézettség: 26
  • 7 napos nézettség: 231
  • Össznézettség: 335849
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Minden bajai családnak van "titkos" összetevője, ki harcsát tesz még bele, ki 1 dl vörösbort önt a lébe. A háziasszonyok a tésztát maguk gyúrják. Így még ízletesebbé tehető. (Csak gyakorlattal rendelkezőknek ajánlom.)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?