Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagyományos farsangi fánk recept

hozzászólások (16)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

Sütőzsiradék
A bő zsírban sütéshez felhasznált zsiradék energia- és tápanyagtartalma részlegesen kerül beszámításra a kész étel vonatkozó értékeibe.

összesen: 966 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 3859 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 329 kcal

Hozzászólások (16)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Vickeyyy90
Vickeyyy90 Sun, 2017-02-26 16:33

Kedves Szakács!
Ma elkészítettem a fánkot (életemben először), a tésztáját azonban kissé száraznak találtam. Ez mitől lehet, és hogyan tudnék javítani rajta?
2x 30 percig kelesztettem, és utána sütöttem ki.
Maga a tészta szép egyenletes volt.

Éva néni
Éva néni Sun, 2017-01-22 07:14

tisztázzunk valamit. szerintem a "fejjel lefelé" pont az ellenkezőjét jelenti, azaz a nem lisztes oldalát a tésztának.

966
finomliszt 500 g
friss élesztő 2.5 dkg
cukor 1 ek
rum 1 ek
tej 3.5 dl
tojás 1 db