r
Nosalty Logó

Hagymaleves csirkehússal cipóban

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Ancsi :)
Hagymaleves csirkehússal cipóban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 624 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2498 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 78 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35 g

Zsír

  • Összesen
    43 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    171 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2266 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    503 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    502 mg
  • Nátrium
    1162 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    663.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    286 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    282 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 624 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    140 g

Zsír

  • Összesen
    172.1 g
  • Telített zsírsav
    91 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    683 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9064.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    126 mg
  • Kálcium
    2013 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    253 mg
  • Foszfor
    2009 mg
  • Nátrium
    4648 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.6 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    2655.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1142 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    179 micro
  • Kolin:
    426 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1128 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    173 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 2498 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    289.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    148 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    84.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 78 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vékonyan felszeletelt hagymát a zsiradékon megdinszteljük Közben a vizet elkezdjük forralni, és beledobjuk a leveskockákat.
  2. Valamint a csirkemellet is kockákra vágjuk, és párolni kezdjük.
  3. Amint a hagyma kész, ráhintjük a lisztet, elkeverjük, és felöntjük az alaplével. Sóval, borssal ízesítjük a levest, majd közepes lángon főzzük tovább. Mikor megpuhult a csirke, azt is a leveshez adagoljuk.
  4. Végül a tejszínt is hozzákeverjük, egyet forralunk rajta, és kész is! Szerecsendióval ízesítjük a végén.
  5. A cipó tetejét levágjuk, a belsejét kiszedjük, és a sütőbe tesszük lefordítva, amíg egy picit meg nem pirul.
  6. A levest a pirult cipóba merjük, és a tetejére reszelt sajtot szórunk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1236
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Ancsi :) 22 recept

Akár egytálétel is lehet, ha elég sűrűre készítjük!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek