Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymaleves cipóban Myazs konyhájából recept

hozzászólások (3)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 324 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 1295 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 47 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Mon, 2015-09-14 14:43

Cipót nem kaptam ezért maradt a zsömle, amelyet felnyitás és kicsi nyomkodás után sütőben megszárítottam. Fontos, hogy a belseje benne maradjon, akkor nem ázik el. Tejszínnel érdemes készíteni, részemről a bor kimaradt. Finom és laktató étel. Plusz pont, hogy a gyerekeknek teszik, hogy a „tányér” is ehető…

Aaaudrey
Audrey / Aaaudrey Wed, 2013-10-02 11:34

Én is pont így készítem, nálunk nagy kedvenc!
Villámgyors, kiadós vacsora tud lenni, meg baráti társaságban is gyakori, mert gyorsan megvan nagy mennyiség és nem is drága. Ha friss ropogós cipót sikerül venni, nem is szoktam megpirítani.:)
Már régen volt, úgyhogy örülök, hogy rábukkantam a receptedre, el is fogom készíteni!

Köszi,
Adrienn

Öregember
Öregember Mon, 2013-08-26 16:03

Én vennék hozzá zsömlét, mert az ember barátabb mennyiség.
Az 1 gramm talán nem mérhető.
A füstölt sajt nem szokott megolvadni, inkább hajlamos kiszáradni.
Én szoktam tenni bele gombát, piritott füstölt szalonnát, persze mindenki úgy szereti ahogy csinálja.

324
vöröshagyma 7 közepes db
szárnyas alaplé 1.5 l
főzőtejszín 4 dl
szerecsendió 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fehérbor 1 dl
vaj 1 g
sajt 10 dkg