r
Nosalty Logó

Gyümölcsös-zabpelyhes süti

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Gyümölcsös-zabpelyhes süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 581 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1746 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 162 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15 g

Zsír

  • Összesen
    19.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    782.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    125 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    169 mg
  • Foszfor
    440 mg
  • Nátrium
    10 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    138.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    201 micro
Összesen 581 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.1 g

Zsír

  • Összesen
    59.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2347 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    375 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    508 mg
  • Foszfor
    1321 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    266.3 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    46 mg

VÍZ

  • Összesen
    415.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    135 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    603 micro
Összesen 1746 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    218.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    3 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 162 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az almát meghámozzuk, lereszeljük. 1 almát meghagyunk a végére, ezzel fogjuk dísziteni, hámozás nélkül vékony szeletekre vágjuk.
  2. A zabpelyhet, a gyümit, a reszelt almát, a fahéjat egy tálba rakjuk, és annyi olívaolajat öntünk rá, hogy mindezt összefogja, jól összedolgozzuk.
  3. Az így kapott masszát egy kisebb tepsibe (kicsit magasabb falú) tesszük, és a szeletekre vágott almával és a szeletelt mandulával díszitjük.
  4. Előmelegített sütőben sütjük. Szeletelve tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 117
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 15103
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 14.

Receptkategóriák

Ezt a recit magán a zabpelyhes dobozon találtam, kicsit variáltam az összetevők mennyiségét.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!