r
Nosalty Logó

Gyümölcsös joghurttorta Kati konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Miczán Kati
Gyümölcsös joghurttorta Kati konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Piskóta készítés

A krém elkészítése

Díszítés

Összesen 287 kcal
  • 4% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Piskóta készítés

A krém elkészítése

Díszítés

Összesen 3446 kcal
  • 4% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Piskóta készítés

A krém elkészítése

Díszítés

Összesen 137 kcal
  • 4% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    13.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    101 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    283.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    51 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.4 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    135.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    131 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 287 kcal
  • 4% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.9 g

Zsír

  • Összesen
    159.4 g
  • Telített zsírsav
    92 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1216 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3403.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    1130 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    245 mg
  • Foszfor
    1301 mg
  • Nátrium
    613 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    436.6 g
  • Cukor
    345 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1622.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1576 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    533 mg
  • D vitamin:
    259 micro
  • K vitamin:
    179 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    363 micro
  • Kolin:
    779 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1514 micro
  • α-karotin
    45 micro
  • β-karotin
    629 micro
  • β-crypt
    239 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1965 micro
Összesen 3446 kcal
  • 4% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    135 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 137 kcal

Hozzávalók

Piskóta készítés

A krém elkészítése

Díszítés

Elkészítés

Piskóta készítés

  1. A tojássárgákat simára keverjük a cukorral, a fehérjét kemény habbá verjük, a tojásos masszához keverjük. Hozzáadjuk a lisztet.
  2. Sütőpapírral bélelt formába töltjük.
  3. 180 fokos sütőben 20 percig sütjük.
  4. Kivesszük a tortakarikából, eltávolítjuk a sütőpapírt, megtisztítjuk a karikát, s visszarakjuk bele a piskótát.

A krém elkészítése

  1. A joghurtot simára keverjük a porcukorral, a citromlével.
  2. A vizet elkeverjük a rummal és a zselatinnal, oldódásig melegítjük (nem főzzük).
  3. A zselatinos keveréket -hűtés nélkül- a joghurtos masszához keverjük.
  4. Hozzáadjuk a habbá vert tejszínt és az aprózott gyümölcsöt (a masszába kevert gyümölcs mennyisége max. 20 dkg).
  5. Az egészet a piskótára öntjük, elsimítjuk, és minimum 6 órát hűtjük. Hűtés után levesszük a karikát -miután vékony pengéjű késsel körbevágtuk-, és friss gyümölccsel díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 7161
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyümölcsös joghurttorta Kati konyhájából
Miczán Kati 4 recept

Sok-sok évvel ezelőtt kaptam a receptet a Nővéremtől, és nagyon gyakran készítem, remekül variálható a gyümölcs szezontól függően.

Hozzávalók

Piskóta készítés

A krém elkészítése

Díszítés

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?