r
Nosalty Logó

Gyors joghurttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Gyors joghurttorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Tortalap sütése

Joghurtkrém elkészítése

Összesen 268 kcal
  • 11% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Tortalap sütése

Joghurtkrém elkészítése

Összesen 2141 kcal
  • 11% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Tortalap sütése

Joghurtkrém elkészítése

Összesen 208 kcal
  • 11% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    165.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    75 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    124 micro
Összesen 268 kcal
  • 11% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.2 g

Zsír

  • Összesen
    115.2 g
  • Telített zsírsav
    96 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    728 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1327 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    470 mg
  • Nátrium
    599 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.4 g
  • Cukor
    119 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    188.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    310 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    577 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    988 micro
Összesen 2141 kcal
  • 11% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    128.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 208 kcal

Hozzávalók

Tortalap sütése

Joghurtkrém elkészítése

Elkészítés

Tortalap sütése

  1. 4 tojásfehérjét kemény habbá verünk.
  2. Hozzáadunk 4 evőkanál cukrot, és tovább verjük.
  3. Belekeverünk 4 tojássárgáját.
  4. Belekeverünk 4 evőkanál lisztet és egy teáskanál sütőport.
  5. Szív alakú, kapcsos tortaforma alját kizsírozzuk és lisztezzük, a krémet beleöntjük, és megsütjük.

Joghurtkrém elkészítése

  1. Egy doboz Hulala cukrászati habot felverünk, és belekeverünk egy kb. 2 dl-es gyümölcsjoghurtot, ízlés szerinti ízben.
  2. Egy csomag zselatinport 4 evőkanál vízben elkeverünk és felmelegítjük.
  3. Az oldott zselatint elkeverjük a habos joghurtkrémben, majd a kihűlt piskótalapra öntjük a tortaformában. Ha szeretnénk, tehetünk gyümölcsöt a piskótalapra, mielőtt ráöntjük a krémet.
  4. Hűtőbe tesszük, és megvárjuk amíg a krém megdermed, kb. 2-3 óra.
  5. A kapcsot kinyitjuk, levesszük a tortáról.
  6. Egy doboz Hulala cukrászati habot felverünk, és bekenjük vele a tortát. Egy kis részt meggybefőtt vagy cseresznyebefőtt levével rózsaszínre színezhetünk, és pici halmocskákat nyomhatunk a torta tetejére díszítésnek. Cukorgyöngyökkel, cukorszórással tovább díszíthetjük, de díszítés nélkül is finom.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 16
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4326
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Anyák napjára készítettem.

Hozzávalók

Tortalap sütése

Joghurtkrém elkészítése

Címlapról ajánljuk

További cikkek