r
Nosalty Logó

Gombába töltött padlizsános csirkefasírt rántva

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Évi néni
Gombába töltött padlizsános csirkefasírt rántva
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 690 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3443 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 172 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.1 g

Zsír

  • Összesen
    41.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2033 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    455 mg
  • Nátrium
    1342 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    257.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    198 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    211 micro
Összesen 690 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    180.6 g

Zsír

  • Összesen
    209.6 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    91 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    71 g
  • Koleszterin
    905 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10165.1 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    294 mg
  • Kálcium
    506 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    345 mg
  • Foszfor
    2274 mg
  • Nátrium
    6710 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    216 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1288 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    294 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    75 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    164 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    81 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    434 micro
  • Kolin:
    992 mg
  • Retinol - A vitamin:
    277 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    199 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1057 micro
Összesen 3443 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    514.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    339 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 172 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát megszabadítjuk tönkjétől, megtisztítjuk.
  2. A húst, a gombatönköket, a megpucolt padlizsánt ledaráljuk, ha lehet durva lyukú darálón.
  3. A húsos masszához keverjük a tojást a beáztatott zsemlét, a fűszereket (mindenki bátran használja a tőle megszokottat), és a gombafejeket jó púposra tömjük vele.
  4. A megtöltött gombafejeket lisztbe, tojásba, morzsába mártjuk, és bő forró olajban aranybarnára sütjük.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3906
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 19.

Ajánló

Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gombába töltött padlizsános csirkefasírt rántva
Évi néni 1830 recept

Hétvégén nagy bevásárlást csaptam, így hamarjában a hűtőben lelhető maradékok feldolgozásával helyet kellett biztosítanom az új jövevényeknek. Gyakran járok így, mivel nagyon szeretek vásárolni, amit olykor túlzásba is viszek, tehát gyorsan kell cselekednem, vagy úgy járok, hogy nem tudom becsukni a hűtőajtót. Nem bölcs dolog, de valószínűleg nem vagyok egyedül ezzel a mániámmal.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek