r
Nosalty Logó

Fogas pisztáciás bundában zellerpürével

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ágica-92
Fogas pisztáciás bundában zellerpürével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A halhoz

A püréhez

Összesen 736 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A halhoz

A püréhez

Összesen 2945 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A halhoz

A püréhez

Összesen 124 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    38.6 g

Zsír

  • Összesen
    42.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    201 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1769.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    307 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    174 mg
  • Foszfor
    873 mg
  • Nátrium
    371 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    354.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    193 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    127 micro
  • K vitamin:
    298 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    204 mg
  • Retinol - A vitamin:
    137 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    670 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1385 micro
Összesen 736 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    154.4 g

Zsír

  • Összesen
    168.2 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    805 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7078.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    1228 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    697 mg
  • Foszfor
    3493 mg
  • Nátrium
    1484 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    234.2 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    54 mg

VÍZ

  • Összesen
    1418.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    772 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    155 mg
  • D vitamin:
    506 micro
  • K vitamin:
    1194 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    353 micro
  • Kolin:
    816 mg
  • Retinol - A vitamin:
    550 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2681 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5540 micro
Összesen 2945 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    292.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    111 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    229 micro
Összesen 124 kcal

Hozzávalók

A halhoz

A püréhez

Elkészítés

A halhoz

  1. A halat sózzuk, borsozzuk, majd a lisztben, a felvert tojásban és a pisztáciában megforgatjuk.
  2. A szeleteket kókuszzsírral kikent tepsibe fektetjük, és 180°C-ra előmelegített sütőben (hőlégkeveréses: 165°C) 20-25 perc alatt megsütjük.
  3. A zellerkockákat párolóedényben 35 percig pároljuk.
  4. Amikor elkészült, a vajjal és a joghurttal együtt pürésítjük.
  5. Szerecsendióval, sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1614
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Ágica-92 47 recept

Egy újabb nagyszerű recept az Ízek és érzésekből. A zellerpüré valami isteni, többször elkészítettem az elmúlt hetekben.:)

Hozzávalók

A halhoz

A püréhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek