r
Nosalty Logó

Fehérboros-lazacos rigatoni

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Fehérboros-lazacos rigatoni
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1079 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2157 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 73 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.6 g

Zsír

  • Összesen
    26.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5508.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    954 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    873 mg
  • Foszfor
    1149 mg
  • Nátrium
    2369 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    150.7 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1134.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    3035 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    299 mg
  • D vitamin:
    234 micro
  • K vitamin:
    7729 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    475 micro
  • Kolin:
    273 mg
  • Retinol - A vitamin:
    193 micro
  • α-karotin
    416 micro
  • β-karotin
    33875 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    101949 micro
Összesen 1079 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    123.3 g

Zsír

  • Összesen
    53.8 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11017 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    249 mg
  • Kálcium
    1908 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    1746 mg
  • Foszfor
    2298 mg
  • Nátrium
    4738 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    301.4 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

VÍZ

  • Összesen
    2269.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    6070 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    597 mg
  • D vitamin:
    468 micro
  • K vitamin:
    15459 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    951 micro
  • Kolin:
    545 mg
  • Retinol - A vitamin:
    386 micro
  • α-karotin
    831 micro
  • β-karotin
    67750 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    203897 micro
Összesen 2157 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    1.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    366.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    158 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    202 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    514 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    2253 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6781 micro
Összesen 73 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát feltesszük főni. Közben aprítjuk a hagymát, fokhagymát, chili paprikát, az újhagymát karikára vágjuk, a mángoldot, medvehagymát és gombát szeleteljük. A lazacot kockára vágjuk.
  2. Egy serpenyőben kevés olajon dinszteljük a hagymát, fokhagymát, újhagymát, rátesszük a lazacot, öntünk hozzá tejszínt, fűszerezzük, hozzáadjuk a mángoldot, medvehagymát, gombát, kapribogyót, chili paprikát, és locsolunk rá fehérbort.
  3. Végül hozzákeverjük az al dente megfőzött, leszűrt tésztát, és tálalunk. A tésztára reszelünk gouda sajtot, díszítjük chili paprikával és medvesajttal.
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1899
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Lazac és tészta, a két kedvenc együtt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek