Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Extra ropogós amerikai hagymakarikák recept

hozzászólások (27)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A tésztához

  • 170 g vöröshagyma62 kcal
  • 63 g finomliszt (átszitálva)228 kcal
  • 63 g jéghideg szódavíz (vagy szénsavas ásványvíz)0 kcal
  • 14 g tojás17 kcal
  • 0 g cayenne bors (púpozott tk, de aki nem szereti az erőset elhagyhatja,de szép színt kölcsönöz neki)1 kcal

A sütéshez

A tálaláshoz

összesen: 437 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A tésztához

  • 680 g vöröshagyma248 kcal
  • 250 g finomliszt (átszitálva)910 kcal
  • 250 g jéghideg szódavíz (vagy szénsavas ásványvíz)0 kcal
  • 55 g tojás69 kcal
  • 0.7 g cayenne bors (púpozott tk, de aki nem szereti az erőset elhagyhatja,de szép színt kölcsönöz neki)2 kcal

A sütéshez

A tálaláshoz

összesen: 1746 kcal

energiatartalom / 100 g *

A tésztához

  • 52.5 g vöröshagyma19 kcal
  • 19.3 g finomliszt (átszitálva)70 kcal
  • 19.3 g jéghideg szódavíz (vagy szénsavas ásványvíz)0 kcal
  • 4.2 g tojás5 kcal
  • 0.1 g cayenne bors (púpozott tk, de aki nem szereti az erőset elhagyhatja,de szép színt kölcsönöz neki)0 kcal

A sütéshez

A tálaláshoz

összesen: 134 kcal

Hozzászólások (27)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Liare
Liare Wed, 2016-03-16 20:56

Nem volt otthon ásványvíz csak sör, ízre így is nagyon jó és ropogós lett, bár sajnos nekem is lefolyt sülés közben a kilógó feléről a tészta! Köszi a receptet!

Nosalty.hu
Nosalty.hu Mon, 2015-01-26 02:16

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2015.01.25. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

Nelly93
Nelly93 Wed, 2015-01-21 13:00

Megcsináltam, és nekem nem egészen lett jó. Sütés közben lefolyott róla a tészta bunda. Bő olajban kellett volna sütni esetleg?

kzsolt
kzsolt Mon, 2014-12-15 09:46

Szia! Olajban, vagy esetleg sertés zsirban is lehet sütni? Mert ha csak ezen múlik, már csinálom is!!

Hoborc
Hoborc Sun, 2014-08-03 18:22

Ez valami nagyon klassz! Ma kipróbáltam grillezett husi mellé, nagyon fini!!!!!!!!!!!!

Cica1967
Cica1967 Thu, 2013-01-24 11:56

Kihülés után is ropogós marad? Esetleg mikrózás után? Köszi! Márti

tikki
tikki Sat, 2013-01-19 19:37

A közeljövőben én is kipróbálom! Nagyon szeretem, és már régóta szeretnék én is hagymakarikát készíteni, de sosem tudtam rájönni, hogyan lehet olyasmit csinálni, mint a bolti.

Kiss Mercedes
Mercedes / Kiss Mercedes Sun, 2013-01-20 16:27

Szia!Nem olyan,mint a bolti,mert nem a hagyományos panírban van készítve,de szerintem így finomabb.Ennek nagyon ropogós,vékonyabb bundája van.Remélem nem vettem el tőle a kedved:)

tikki
tikki Wed, 2013-01-23 20:23

Dehogy vetted el a kedvem, sőt, minél ropogósabb, annál jobb :) Most készülök nekiállni, esti nasinak tökéletesnek ígérkezik.

Corra
Corra Mon, 2012-12-24 17:10

Nagyon-nagyon szeretem ezt az ételt, amint alkalmam lesz, kipróbálom így készítve.

437
vöröshagyma 4 nagy fej
finomliszt 250 g
szódavíz 250 ml
tojás 1 db
cayenne bors 1 tk
kókuszzsír 4 ek
0 ízlés szerint