r
Nosalty Logó

Egyszerű sültbarack-krémleves

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Nosalty
Egyszerű sültbarack-krémleves
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 1% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 216 kcal
  • 1% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 860 kcal
  • 1% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 56 kcal
  • 1% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    148.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    6 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.9 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    302.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    131 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    1443 micro
  • β-crypt
    232 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    251 micro
Összesen 216 kcal
  • 1% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    18 g

Zsír

  • Összesen
    31.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    594.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    130 mg
  • Foszfor
    295 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    143.5 g
  • Cukor
    121 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1208.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    524 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    88 micro
  • β-karotin
    5770 micro
  • β-crypt
    930 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1005 micro
Összesen 860 kcal
  • 1% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    1.2 g

Zsír

  • Összesen
    2.1 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    39.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    19 mg
  • Nátrium
    2 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.5 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    381 micro
  • β-crypt
    61 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 56 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackokat megmossuk, kimagozzuk, és feldaraboljuk - a sárgabarackot és a nektarint vegyesen. Egy nagy, sütőpapírral bélelt gáztepsire pakoljuk.
  2. Megszórjuk ízlés szerint fahéjjal, majd rácsurgatunk 2-3 kanál mézet. Az egészet alaposan összeforgatjuk, majd 175°C-os sütőben fél óra alatt megsütjük.
  3. A sült barackot ezután átkanalazzuk egy mélyebb kancsóba, és hozzáadunk 3-4 deci vizet, valamint a mascarponét.
  4. Botturmixszal csomómentesre keverjük - szükség és ízlés szerint tehetünk még bele vizet vagy mascarponét.
  5. Melegen és behűtve egyaránt fogyaszthatjuk, tálaláskor díszítsük pirított mandulával és bazsalikomlevéllel.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 189
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5198
  • Feltöltés dátuma: 2019. május 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Itt a nyár, ez pedig azt jelenti, hogy indul a gyümölcskrémlevesek szezonja! Indításképpen egy csodásan krémes barackkrémlevest mutatunk nektek, amit főzni nem is kell, mert sült barackból készítjük. Mennyei!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek