r
Nosalty Logó

Egyedényes kolbászos csicseriborsó

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Szabadtűz
Egyedényes kolbászos csicseriborsó
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 449 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1350 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 135 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.2 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1533.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    111 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    1193 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    223.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    259 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    108 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    1312 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    958 micro
Összesen 449 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.7 g

Zsír

  • Összesen
    72.3 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4601.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    332 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    183 mg
  • Foszfor
    476 mg
  • Nátrium
    3579 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    115.4 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    670.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    341 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    123 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    776 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    325 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    3935 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    2875 micro
Összesen 1350 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    461.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    359 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    395 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    774 micro
  • Lut-zea
    288 micro
Összesen 135 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászt karikákra vágjuk, és egy száraz serpenyőben kisütjük belőle a zsírt, amit a továbbiakban használni fogunk. Mikor a kolbász ropogósra sült, kiszedjük, és későbbi felhasználásig félrerakjuk.
  2. Hagymát fogjuk és kockákra vágjuk, és mehet a kiolvasztott kolbászzsírba. Amire aztán jöhet a fokhagyma is.
  3. A paradicsomokat is felvágjuk apróra, majd az üvegesre párolt hagymához adjuk, és addig sütjük így az egészet, míg a paradicsom leve szinte elfő, és jól besűrűsödik.
  4. Közben hozzáadjuk a fűszereket, szárazat és frisset egyaránt!
  5. Ráöntjük a csicseriborsót is, és jól összekeverjük. Ha szükségünk lenne egy kis szaftra, akkor ha a konzerv csicseriborsót használtunk, öntsünk a levéből hozzá egy keveset.
  6. A legvégén keverjük az ételhez az elején megsütött kolbászkarikákat, majd friss petrezselyemmel szórjuk meg, és már fogyaszthatjuk is!
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 367
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 31
  • Össznézettség: 24381
  • Feltöltés dátuma: 2017. július 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyedényes kolbászos csicseriborsó
Szabadtűz 17 recept

Ebben az ételben minden megvan ahhoz, hogy úgy jól lakjunk, hogy másnapig is kibírjuk étel nélkül. Szerintem vetekszik a lángossal, ami a jóllakottsági faktort illeti!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!