r
Nosalty Logó

Drukker langalló

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Rekalein
Drukker langalló
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 569 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 3409 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 128 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    27.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1110.6 g
  • Cink
    218 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    155 mg
  • Vas
    170 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    349 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    90.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    268.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    357 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    298 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    21 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    100 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    67 micro
  • β-karotin
    4156 micro
  • β-crypt
    154 micro
  • Likopin
    1544 micro
  • Lut-zea
    7429 micro
Összesen 569 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    162.7 g

Zsír

  • Összesen
    60.8 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6663.7 g
  • Cink
    1310 mg
  • Szelén
    210 mg
  • Kálcium
    932 mg
  • Vas
    1021 mg
  • Magnézium
    556 mg
  • Foszfor
    2096 mg
  • Nátrium
    438 mg
  • Réz
    52 mg
  • Mangán
    48 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    543.1 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    1609.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2139 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    422 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1791 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    127 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1214 micro
  • Kolin:
    194 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    401 micro
  • β-karotin
    24935 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    9263 micro
  • Lut-zea
    44574 micro
Összesen 3409 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    2.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    252.7 g
  • Cink
    50 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    68 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    23 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    946 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    351 micro
  • Lut-zea
    1690 micro
Összesen 128 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit megfőzzük sós vízben, villával áttörjük, hűlni hagyjuk. A spenótot az olajon a felaprított fokhagymával megfonnyasztjuk, majd turmixgéppel pürésítjük. 100 ml langyos cukros vízben felfuttatjuk az élesztőt.
  2. Egy nagy tálban elkeverjük a lisztet, a spenótpürét, a tört krumplit, a sót (én 1 tk-nyit tettem bele), az élesztőt és a maradék vizet, jól összegyúrjuk. Ha kell, adunk hozzá még lisztet. Meleg helyen kb. 45 perc alatt duplájára kelesztjük.
  3. Sütőpapírral kibélelt tepsiben ellapítjuk a tésztát, hogy mindenhová jusson, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük 15-20 perc alatt. Kb. félidőben vékonyan megkenjük tejföllel.
  4. A tejfölt a túróval elkeverjük, sózzuk ízlés szerint. A langallóra kenjük, pirospaprikával megszórjuk. A paradicsomot felkarikázzuk, a paprikát felkockázzuk, és a felszeletelt langallóra halmozzuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 2
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 829
  • Feltöltés dátuma: 2016. július 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Drukker langalló
Rekalein 27 recept

A foci EB alatt készült ez a piros-fehér-zöld langalló, mert mivel Olaszországban élünk, a paradicsom-mozzarella-bazsalikom kombináció sehogy sem passzolt a Ria Ria Hungáriához :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek