r
Nosalty Logó

Diós-nutellás szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Diós-nutellás szelet
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1991 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 9957 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 480 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    24.4 g

Zsír

  • Összesen
    136.5 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    405 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1357.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    282 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    169 mg
  • Foszfor
    649 mg
  • Nátrium
    205 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    179.5 g
  • Cukor
    152 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    728 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    131 micro
  • Kolin:
    357 mg
  • Retinol - A vitamin:
    689 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    459 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    475 micro
Összesen 1991 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    121.8 g

Zsír

  • Összesen
    682.3 g
  • Telített zsírsav
    190 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    204 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    261 g
  • Koleszterin
    2026 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6786.6 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    1408 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    845 mg
  • Foszfor
    3246 mg
  • Nátrium
    1026 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    15 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    897.6 g
  • Cukor
    762 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    294.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3641 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    66 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    420 micro
  • K vitamin:
    347 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    655 micro
  • Kolin:
    1786 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3443 micro
  • α-karotin
    49 micro
  • β-karotin
    2296 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2375 micro
Összesen 9957 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    326.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    156 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.2 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    166 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    114 micro
Összesen 480 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd hozzákeverjük a diót, csokiport, lisztet.
  2. A tésztát három egyenlő részre osztjuk, majd egyenként egy kisebb olajjal kikent, liszttel meghintett tepsibe öntjük, és 30 perc alatt megsütjük.
  3. Gőz fölött a tojássárgákat habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd amikor már sűrű krémet kapunk, hozzákeverjük a margarint, a nutellát és a diót.
  4. A krémet három részre osztjuk, megkenjük a lapokat, krém legyen felül.
  5. A csokit megolvasztjuk az olajjal, és óvatosan a krémre kenjük, tegyük hidegre pár órára.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Receptkönyvben: 104
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 9785
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Május 1-jére készült.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek