r
Nosalty Logó

Csokoládés kávétorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csokoládés kávétorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A tálaláshoz

Összesen 745 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A tálaláshoz

Összesen 4467 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A tálaláshoz

Összesen 385 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    56.6 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    244 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    431 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    186 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.3 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    412 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    110 mg
  • Retinol - A vitamin:
    405 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    185 micro
Összesen 745 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.4 g

Zsír

  • Összesen
    339.6 g
  • Telített zsírsav
    204 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    101 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1463 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2586.1 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    439 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    478 mg
  • Foszfor
    1119 mg
  • Nátrium
    438 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    326 g
  • Cukor
    272 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    416 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2473 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    658 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2428 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    548 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1108 micro
Összesen 4467 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    29.2 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    222.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    96 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    212 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    209 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 385 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat a cukor felével jó habosra verjük (elektromos habverővel is jó, pár perc).
  2. A maradék cukrot, a kávét és a vajat felforraljuk, és beletördeljük a csokoládékat.
  3. Simára keverjük, majd a csokoládés részt összekeverjük a tojásos "habbal", és hozzáadunk két evőkanál teljes kiörlésű lisztet.
  4. Kivajazunk egy kb. 25 cm hosszú formát (pl. őzgerincforma), és beleöntjük a masszát.
  5. Egy nagyobb tepsibe vizet teszünk, és beleállítjuk a formát (gőzfürdő), és megsütjük.
  6. Ha langyosra hűlt, kiöntjük a formából, és hűtőbe tesszük minimum egy órára (de azonnal is fogyasztható).
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 81
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 11739
  • Feltöltés dátuma: 2011. március 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Erre a receptre az egyik barátnőm hívta fel a figyelmemet. Nagyon hasonlít a másik kedvenc csokitortánkra. Ez a süti is nagy favorit lett, mert két kedvenc ízem egyesül benne: a csokoládé és a kávé fanyar aromája. Ez a süti a "meg kell kóstolni" kategóriába tartozik!

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek