r
Nosalty Logó

Csokis habroló

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
ozsvarcsilla
Csokis habroló
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 567 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 4539 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 341 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    42.1 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    382.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    180 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    194 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    191 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 567 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.3 g

Zsír

  • Összesen
    337.2 g
  • Telített zsírsav
    188 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    927 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3058.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    483 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    266 mg
  • Foszfor
    806 mg
  • Nátrium
    1444 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    320.7 g
  • Cukor
    113 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    392.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1553 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    194 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    368 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1525 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    339 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    533 micro
Összesen 4539 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    25.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    229.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    115 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 341 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A habroló készítéséhez szükség lesz henger alakú sütőformákra. A leveles tésztát kinyújtjuk, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A formákat elöblítjük, én nem szoktam bekenni semmivel, így is nagyon szépen lejönnek a kész tészták majd. A tésztacsíkokat feltekerjük a hengerekre, majd tojással megkenjük a kész tekercsek tetejét. Sütőpapírral bélelt tepsiben 200 fokon ropogósra sütjük. (Kb. 10-15 perc, figyelni kell.)
  2. Ha kisültek a tészták, még melegen leszedjük a formáról és félretesszük hűlni. Közben a habtejszínt a cukorral géppel felverjük. A kihűlt tésztába habzsákkal beletöltjük.
  3. Végül vízgőz felett felolvasztjuk a csokit, és leöntjük vele a kész habrolókat. Lehet ét- vagy tejcsoki is, de aki szereti, fehér csokival is kipróbálhatja.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1431
  • Feltöltés dátuma: 2019. április 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csokis habroló
ozsvarcsilla 15 recept

A habroló sok családban nagy kedvenc! Otthon elkészítve még finomabb, a csokoládé pedig nagyon feldobja! Nálam minden alkalommal, amikor elkészítem, nagyon hamar elfogy. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!