Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csőben sült zelleres krumpli recept

hozzászólások (28)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 263 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

összesen: 1579 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 105 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (28)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vmzsuzsa
vmzsuzsa Thu, 2015-01-08 21:44

Szia Petra! Megcsináltam köretnek, nagyon finom lett. Annyit változtattam, hogy a fólia leszedése után tettem rá alma girizdeket, majd a sajtot, és így pirítottam meg. A zeller-alma együttes nekem mindig nagyon izlik, itt is jó volt. Köszi a receptet. Zsuzsa

cct
cct Tue, 2015-01-06 13:38

Isteni lett! Karikáztam bele póréhagymát is, minden szépen megpuhult és gyönyörű piros lett. Nekem kicsit tovább sült, de nem kellett vele vacakolni. Szuper recept!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Mon, 2013-12-23 12:25

Micsoda illatos, látványos finomság. :) Köszönöm, nagyon szeretem készíteni is, és az is klassz, hogy a család mindig jó étvággyal fogyassza , el is fogy mind!!!! ,- és ez a legnagyobb öröm. :)
Éva-Anyóca

lilianyu
lilianyu Thu, 2011-02-17 21:22

Nagyon jó ez a recept, meg is csináltam!Finom is lett:)
Egy megjegyzésem lenne vagy inkább tanácsom, hogy mielőtt az ember bele teszi a krumplit és a zellert a sütőbe, ha megfözzük és megpároljuk elötte, biztos hogy minden puha lesz és a sütési időt is le tudjuk csökkenteni!!(ez csak egy jó indulatú megjegyzés)
A fotó tényleg szép, ezért is készítettem el!:)
üdv:Lili

Koszider
koszider / Koszider Fri, 2011-03-04 00:39

Kedves Lilianyu!
Én nagy zelleres krumpli-rajongó vagyok, nagyon gyakran készítem. Szerintem épp az a pláne benne, hogy nincs előtte megfőzve, hanem a saját és egymás levében párolódik össze a kétféle íz + az öntet.
Igaz, így tényleg sokáig tart (1 óra biztosan van), de garantáltan tökéletesen puha lesz minden és a szaft is besűrűsödik ezalatt. Ha nagyon muszáj, fel lehet pörgetni az eseményeket főzéssel, de igazi így lesz.
Mindenkit üdvözöl: Koszider

263
zeller 40 dkg
burgonya 60 dkg
tej 2 dl
habtejszín 2 dl
parmezán sajt 10 dkg
zsálya 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint