r
Nosalty Logó

Csőben sült bolognai penne - Bolognai tészta 7.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Csőben sült bolognai penne - Bolognai tészta 7.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 588 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 3531 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 197 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    84 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1345.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    154 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    461 mg
  • Nátrium
    563 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    173.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    211 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    221 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    11579 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 588 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    217.8 g

Zsír

  • Összesen
    109.1 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    501 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8071.4 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    453 mg
  • Kálcium
    926 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    494 mg
  • Foszfor
    2768 mg
  • Nátrium
    3376 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    409.9 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1039.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    455 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    129 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1264 micro
  • Kolin:
    564 mg
  • Retinol - A vitamin:
    343 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1325 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    69475 micro
  • Lut-zea
    214 micro
Összesen 3531 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    447.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    187 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3851 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 197 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az apróra vágott vöröshagymát olívaolajon megdinszteljük, beletesszük a húst, ízesítjük, és átsütjük.
  2. Hozzáadjuk a paradicsompürét, ésmég főzzük egy rövid ideig, majd a ragut összekeverjük a kifőtt, leszűrttésztával.
  3. Sütőtálba vagy tepsibe tesszük, tetejét reszelt sajttal megszórjuk, és jól átsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 14 alkalommal
  • Receptkönyvben: 114
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 21761
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tartalmasabb levesek mellé szoktam készíteni ebédre, de önmagában is megteszi vacsorára.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek