r
Nosalty Logó

Csirkeragu mustármártásban

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Csirkeragu mustármártásban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 412 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1652 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 104 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    38.8 g

Zsír

  • Összesen
    19.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1152.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    436 mg
  • Nátrium
    506 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    223.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    390 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    106 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    150 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    1326 micro
  • β-karotin
    2714 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1374 micro
Összesen 412 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    155 g

Zsír

  • Összesen
    79.4 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    568 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4611.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    164 mg
  • Kálcium
    381 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    280 mg
  • Foszfor
    1743 mg
  • Nátrium
    2026 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.3 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    893.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1558 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    425 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    63 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    240 micro
  • Kolin:
    599 mg
  • Retinol - A vitamin:
    432 micro
  • α-karotin
    5306 micro
  • β-karotin
    10856 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5496 micro
Összesen 1652 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    287 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    330 micro
  • β-karotin
    676 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    342 micro
Összesen 104 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst felkockázzuk, és a forró olajon, kis adagokban aranybarnára sütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd kivesszük.
  2. A zsiradékban megolvasztjuk a vajat, rászórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Felöntjük a levessel és a tejszínnel. Felforraljuk. Hozzáadjuk a húst, a zöldborsót és a leszűrt bébi karottát, majd kb. 5 percig főzzük. Mustárral, sóval és borssal ízesítjük.
  3. A petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd a ragura szórjuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1111
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 39
  • Össznézettség: 123925
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A ragut gazdagíthatjuk 250 g szeletekre vágott gombával, amelyet a visszamaradt pecsenyezsírban megpirítunk, majd kivesszük, és a hússal együtt hozzáadjuk a mártáshoz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek