r
Nosalty Logó

Csirkecomb római tálban

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Csirkecomb római tálban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
római tál
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 516 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2064 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 72 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    25.5 g

Zsír

  • Összesen
    21.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    674.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    319 mg
  • Nátrium
    172 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.3 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    414.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    670 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    2631 micro
  • β-karotin
    6295 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    366 micro
Összesen 516 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    102 g

Zsír

  • Összesen
    85.2 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2699.8 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    103 mg
  • Kálcium
    298 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    312 mg
  • Foszfor
    1274 mg
  • Nátrium
    689 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    229.4 g
  • Cukor
    100 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1656.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2681 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    148 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    77 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    335 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    10525 micro
  • β-karotin
    25180 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    1465 micro
Összesen 2064 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    96.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    377 micro
  • β-karotin
    901 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 72 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tálat beáztatjuk (én 1 órát szoktam).
  2. A csirkét besózzuk és borsozzuk.
  3. Megpucoljuk a zöldségféléket felkockázzuk vagy karikázzuk, és beletesszük a tálba, ráöntjük a körtebefőttet a levével együtt, majd a lecsöpögtetett ananászt.
  4. Rátesszük a husikat, és lelocsoljuk az almalével.
  5. Betesszük a hideg sütőbe. Az utolsó fél órában már fedő nélkül sütjük, hogy megpiruljon a husi.
  6. Amikor elkészült, leöntjük róla a levet egy lábasba, és besűrítjük a liszttel, ezt kínáljuk mártásként.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 8372
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Anyukám sok-sok évvel ezelőtt készített hasonló módon csirkét mindenféle gyümülccsel, és emlékszem, hogy milyen finom volt. Ismét valami tepsis csirkét akartam készíteni, amikor a polcon felfigyeltem a tavaly nyáron elrakott körtebefőttre, és így jött az ötlet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek