Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Churros recept

hozzászólások (10)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A tésztához

A sütéshez

A szóráshoz

  • 4 g porcukor14 kcal
  • fahéj (a porcukorhoz keverve, vagy vaníliás cukor )0 kcal
összesen: 903 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A tésztához

A sütéshez

A szóráshoz

  • 14 g porcukor54 kcal
  • fahéj (a porcukorhoz keverve, vagy vaníliás cukor )0 kcal
összesen: 3608 kcal

energiatartalom / 100 g *

A tésztához

A sütéshez

A szóráshoz

  • 1.5 g porcukor6 kcal
  • fahéj (a porcukorhoz keverve, vagy vaníliás cukor )0 kcal
összesen: 396 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

viki1201
viki1201 Sun, 2013-02-24 23:47

Megcsináltam ma este és nagyon finom lett! Köszönöm a receptet!

Bertalucia
Bertalucia Fri, 2012-03-30 15:05

Szeretném a vendégeimet meglepni ezzel a finomsággal, de gondolom ez frissen a legfinomabb. Kérdésem ha reggel elkészítem az égetett tésztát nem lesz gond ha csak délután sütöm ki ??
Megköszönném a választ.

Szewi
Szewi / Szewi Sat, 2012-03-31 19:09

Kedves Bertalucia! Őszintén szólva, nem tudom. Én mindig akkor sütöm, mikor elkészítem. De szerintem nem lehet baj belőle. Lehet, hogy még jobb is úgy, hogy korábban van elkészítve, és még áll a tészta egy fél napot. Jó étvágyat hozzá! Éva

AVDORI
AVDORI Sat, 2012-01-21 21:52

Kedves Szewi!

Köszi a receptet tegnap megcsináltam, és mind egy szálig elfogyott, nagyon finom volt.

maciful666
maciful666 Wed, 2011-09-28 16:25

Ennek milyen állagúnak kellene lennie? Mert én úgy csináltam, hogy az olajba tettem bele a kis tésztácskákat csiga formában, akkor ropogós lett, viszont az olajat nagyon felszívta, majd a habzsákom feladta magát, és így kis kanállal folytattam. De így pedig a közepe nyers maradt.
Köszönöm válaszotokat!

vadgesztenye
vadgesztenye Sun, 2011-05-08 16:07

Spanyolországban reggelihez adták sósan, minden nélkül ,nagyon finom volt.

belubi
belubi Tue, 2010-08-10 18:00

Ma én is elkészítettem ezt a mutatós finomságot.
Sütésekor volt egy kis gondom, mert az olaj nagyon habzott
és nemláttam a sütés folyamatát, hát párat túl is sütöttem.
De amúgy fincsi lett. Köszi a receptet.

Szewi
Szewi / Szewi Sun, 2010-05-09 20:50

Kedves egészségedre! Igen, nálunk is a fahéjas a kedvenc (+ Nesquick csokisziruppal megcsorgatva a gyerekeknek).

903
víz 2 dl
vaj 15 dkg
0.5 tk
cukor 2 teáskanál
finomliszt 20 dkg
tojás 3 db
napraforgó olaj 2 dl
porcukor 2 ek
fahéj 0 ízlés szerint