r
Nosalty Logó

Cappuccino torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Petra
Cappuccino torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 553 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 3326 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 366 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    39.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    372.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.1 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    168 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    166 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 553 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.1 g

Zsír

  • Összesen
    234.3 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    629 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2237 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    537 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    187 mg
  • Foszfor
    896 mg
  • Nátrium
    520 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    258.6 g
  • Cukor
    137 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    212.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1010 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    120 micro
  • Kolin:
    341 mg
  • Retinol - A vitamin:
    994 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    201 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    517 micro
Összesen 3326 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    25.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    246.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.5 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 366 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A cukrot a vajjal robotgépben habosra, krémesre keverjük.
  2. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a felvert tojásoka. Tovább keverjük.
  3. Belelöttyintjük a kávét (2 evőkanálnyi kivételével), beleszórjuk a diót, összekeverjük.
  4. Egy 18 cm-es (vagy 20 cm-es) kapcsos tortaformát vajazunk-lisztezünk és belesimítjuk a masszát.
  5. 180 fokra légkeverésen előmelegített sütőben kb. fél óra alatt megsütjük (tűpróba!). A formában hagyjuk kicsit hűlni, majd kivesszük belőle és rácsra tesszük, míg teljesen ki nem hűl.
  6. Addig elkészítjük a krémet: a mascarponét a kávéval és cukorral alaposan összekeverjük.
  7. A kihűlt tésztát óvatosan kettévágjuk, meglocsoljuk a megmaradt két evőkanál kávéval, megtöltjük a krém felével, a maradék krémet pedig a tetejére kenjük.
  8. Opcionálisan csokiba mártott kávészemekkel csinosíthatjuk a tortánkat. (Ha ez nincs, hintsük meg cukrozatlan, jó minőségű kakaóporral.)
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 775
  • Tegnapi nézettség: 22
  • 7 napos nézettség: 99
  • Össznézettség: 120952
  • Feltöltés dátuma: 2009. április 14.

Receptkategóriák

Nálunk ez volt a húsvéti desszert, a férjem nagy örömére:-) (ti. imádja a kávét, következésképpen a kávés finomságokat is...).

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek