Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyás fahéjas csiga Tang zhonggal készítve recept

hozzászólások (6)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

Kelt tészta

Tang Zhong

összesen: 1246 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

Kelt tészta

Tang Zhong

összesen: 7477 kcal

energiatartalom / 100 g *

Kelt tészta

Tang Zhong

összesen: 301 kcal

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

inci1
inci1 Sun, 2014-02-09 19:36

Kedves Helena26!
Mire teszed a tang zhongot?
Üdvözlettel: Inci1

Fahéj
Fahéj / Fahéj Mon, 2013-11-25 20:49

Nagyon nagyon szépek. Gratulálok! Sose próbáltam még csigát burgonyás kelt tésztából, de úgy érzem, itt az ideje. :)
Üdvözlettel: Fahéj

helena26
helena26 / helena26 Tue, 2013-11-26 19:25

Kedves Fahéj!
Köszönöm szépen ! Fánkot is burgonyával készítem,mert puhább . A kelt kalácsokba meg már rendszeresen használom a tang zhongot is. Ajánlani tudom,mert nagyon finom volt.
Üdvözlettel :Helena

1246
finomliszt 100 dkg
tojás 1 db
friss élesztő 42 g
tej 3 dl
1 csipet
burgonya 3 db
sütőpor 1 csomag
napraforgó olaj 1.5 dl
vaj 20 dkg
fahéj 2 ek
cukor 15 dkg
tej 1 dl
víz 1.5 dl
finomliszt 3 evőkanál