r
Nosalty Logó

Bundás csirkemell édes-savanyú szósszal

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Helga1
Bundás csirkemell édes-savanyú szósszal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
sörös
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A pácoláshoz

A szószhoz

A tésztához

Összesen 618 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A pácoláshoz

A szószhoz

A tésztához

Összesen 2475 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A pácoláshoz

A szószhoz

A tésztához

Összesen 84 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    191 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2802.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    537 mg
  • Nátrium
    2055 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.5 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    401.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    135 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    223 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    524 micro
  • β-crypt
    118 micro
  • Likopin
    1357 micro
  • Lut-zea
    177 micro
Összesen 618 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    210.6 g

Zsír

  • Összesen
    43.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    764 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11211.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    233 mg
  • Kálcium
    212 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    377 mg
  • Foszfor
    2148 mg
  • Nátrium
    8220 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    274.1 g
  • Cukor
    78 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1606.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    345 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    539 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    86 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    296 micro
  • Kolin:
    890 mg
  • Retinol - A vitamin:
    149 micro
  • α-karotin
    39 micro
  • β-karotin
    2098 micro
  • β-crypt
    473 micro
  • Likopin
    5428 micro
  • Lut-zea
    707 micro
Összesen 2475 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    1.5 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    376.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    276 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    54 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    182 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 84 kcal

Elkészítés

A pácoláshoz

  1. A csirkemellet kisebb, vékony szeletekre vágjuk. A pác hozzávalóit összekeverjük, és beleforgatjuk a húst. Néhány órára a hűtőbe tesszük. (Akár előző este is elkészíthetjük, annál porhanyósabb lesz). Aszószhoz a hagymát és a paprikákat szeletekre vágjuk, és olajon megpároljuk, ízesítjük, majd beleöntjüka levest.A kompótot kis szeletekre vágjuk, és hozzáadjuk. Az étkezési keményítőt kevés hideg vízben elkeverjük, és a szószhoz öntjük, felforraljuk. A tésztához atojássárgáját a többi hozzávalóval összekeverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és belekeverjük. A pácolt húst beleforgatjuk a tésztába, és olajban kisütjük. Rizzsel tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 142
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 11117
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nem volt otthon más kompótom, csak házilag eltett birsalma befőttem, de azzal is szuper lett.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!