Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Buci ahogy Judit készíti recept

hozzászólások (20)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 538 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 2151 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 250 kcal

Hozzászólások (20)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

smuciboci
smuciboci Wed, 2016-12-21 13:39

Sziasztok! 2 részre szoktam venni, külön zacskóban sütöm őket. Ebben szoktam ragulevest tálalni... egyszerűen imádják. :)

dadimami
dadimami Tue, 2016-11-22 20:41

Kedves Kif Lee!
Feltétlen kell hozzá a sütőzacskó, anélkül nem sülne ilyen szépre a jénaiba, a sütés nagy részében fedve, majd anélkül?
A mindennapi kenyeret a mindennapi sütőzacskó igencsak megdrágítja. (vagy valamit valamiért?)
üdv: Margó

ewa1
ewa1 Tue, 2016-01-05 11:00

Nagyon finom lett már többször elkészitettem.Köszi a receptet :)

jeneyzsu
jeneyzsu Sun, 2014-11-09 23:10

Kedves Judit!
Nekem is ízlik a kenyér, én friss élesztővel csináltam, és jénaiban (tető nélkül) sütöttem sütőpapírral. Köszi a receptet! :)

Torma
Torma / Torma Sat, 2012-12-15 07:18

Kedves Judit! Érdekes, pontosan ez az en alap- receptem is; habár mar mindig kevert lisztet használok. 2 bögre tk liszt, 1 bögre fehér....ha varialok ( kukorica liszt, rozs liszt, magok stb), akkor a tk lisztbol teszek kevesebbet. Jo recept, szep kenyér, üdv, Torma :)

Judit6
Kif Lee / Judit6 Sat, 2012-12-15 10:36

Köszönöm szépen :)
Igen, az utóbbi időben én is inkább a rozsos híve vagyok, az is majdnem ugyanígy készül.

Szép napot és nagyon kellemes, áldott ünnepeket kívánok Neked !
Judit

Judit6
Kif Lee / Judit6 Tue, 2012-10-23 10:06

Kedves Éva!

:) ennek örülök. Egyébként nálam is az a "baj" vele, hogy nagyon finom és muszáj ennem belőle amint elkészül (épp most kel).
A kenyérsütő egyszerűsíti a dagasztást és tuti szuper a magvakkal is. Én csak azért nem kenyérsütőben készítem, mert a sütőzacsis változatban ropogósra sült héját imádom :)

Kellemes napot kívánok,
Judit

Varga1966
Szél Istvánné Éva / Varga1966 Mon, 2012-10-22 22:18

Kedves Judit!
Mint már jeleztem is korábban, megsütöttem a kenyeret a sütőben, és nagyon finom lett. Azóta kaptam egy kenyérsütő gépet, és abban sütöm annyi változtatással, hogy különféle magvakat szórok bele. Csodás finom kenyerek születnek, első alkalommal két szelet meleg zsíros kenyeret fel is faltam egyből. Még egyszer köszönöm ezt a szuper jó receptet. Üdv: Éva

Judit6
Kif Lee / Judit6 Sun, 2012-10-21 09:20

Kedves Marcsi!

Szuper, hogy Neked is ízlik.
Nálam valóban gyakran kerül az asztalra, mert nincs vele úgymond sok baj és imádom a ropogósságát és illatát.
Kezdem venni a bátorságot, hogy másféle kenyérkéket is próbáljak "alkotni".. :)
Szép napot kívánok Mindenkinek,
Judit

barczimarika
barczimarika Sun, 2012-10-21 08:53

Kedves Judit!
Ez az eddigi legjobb kenyér, amit sütöttem.Kenyérsütőgépben gyakran sütök, de azért az nem az igazi.Köszönöm hogy megosztottad velünk ezt a receptet!
üdv. Marcsi

Varga1966
Szél Istvánné Éva / Varga1966 Wed, 2012-09-26 16:40

Kedves Judit!
Megsütöttem a kenyeret, és nagyon finom lett. Igaz, nekem több idő alatt készült el mint 45 perc, de a végeredmény a lényeg. Ez volt az első kenyerem, és nagy sikerélmény volt, amit köszönök Neked. Üdv: Éva

Judit6
Kif Lee / Judit6 Thu, 2012-09-27 16:41

Kedves Éva!

Örülök, hogy sikerült :)
Nekem állandó hozzátartozója lett a konyhának :)

Judit

mariann 63
mariann 63 Sat, 2012-09-22 10:36

Sziasztok!Ugyanezen törtem a fejem én is, mint nyughatatlan8.De így már egyértelmű.Ki fogom próbálni, sütőzacskóban még sose sütöttem kenyeret.Gyönyörű a kenyered,pont ez kéne a mai gulyáshoz.

Judit6
Kif Lee / Judit6 Fri, 2012-09-21 21:25

Kedves Éva!
Örülök, ha tetszik a recept.
Én először betettem egy nagy méretű sütőzacsiba, majd éles késsel bevágtam (a bucit és nem a sütőzacskót) és megkentem vízzel.
Természetesen más sorrend is ugyanolyan jó, én azt szerettem volna elérni,hogy a zacskóba emelés alatt a szép éles vágás szép éles maradjon :). A zacsi mérete erre lehetőséget is biztosított.

Üdv.
Judit

nyughatatlan8
nyughatatlan8 Sun, 2012-09-23 11:20

Kedves Judit!
Köszönöm szépen a választ,ki fogom próbálni és beszámolok róla.Üdv.:Éva

nyughatatlan8
nyughatatlan8 Fri, 2012-09-21 08:36

Kedves Kif Lee!
Én is mindenféle pékárut sütök itthon,így megtetszett a recepted.Csak 1 vmit nem értek,vagy csak nekem van korán.Beleteszed a sütőzacskóba,felvágod megkened.A sütőzacskót vágod be?Az én sorrendem ez lenne:bevágom,megkenem,beleteszem a zacskóba,a zacsit lezárom(?),kerek jénaiba teszem és a sütőzacskót megszurkálom.Légyszíves korrigálj,ha nem jól gondolom,mert szívesen megsütném.Köszi,üdvözöllek:Éva

538
finomliszt 50 dkg
instant élesztő 1 tasak
cukor 1 teáskanál
1.5 tk
víz 3 dl
olívaolaj 4 ek