r
Nosalty Logó

Brownie light

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Mayura
Brownie light
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 48% Zsír
Összesen 425 kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 48% Zsír
Összesen 3391 kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 48% Zsír
Összesen 484 kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 48% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    37.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    242.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    94 micro
Összesen 425 kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 48% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.5 g

Zsír

  • Összesen
    303.3 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    100 g
  • Koleszterin
    755 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1943.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    301 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    335 mg
  • Foszfor
    1003 mg
  • Nátrium
    221 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    116.5 g
  • Cukor
    94 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    918 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    267 micro
  • Kolin:
    524 mg
  • Retinol - A vitamin:
    903 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    182 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    748 micro
Összesen 3391 kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 48% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    43.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    277.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    143 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.6 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    131 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    129 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    107 micro
Összesen 484 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Gőz fölött olvasszuk fel a csokit a vajjal.
  2. A diót daráljuk meg finomra, és keverjük hozzá a többi száraz összetevőt.
  3. A tojást verjük fel, tegyük a diós keverékhez, és öntsük a csokit is hozzá, keverjük el, és kanalazzuk őket egy sütőpapírral kibélelt formába.
  4. Előmelegített sütőben 170 C-on süssük addig, amíg a széle meg nem reped, de ne tovább, mert kiszárad! Akkor jó, ha kellemesen folyós marad a belseje.
  5. Cukormentes tejszínhabbal vagy light vaníliafagyival az igazi.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20×15
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 133
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 20624
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 09.

Ajánló

Szénhidrátmentes diéta és paleo étrend esetén, vagy ha egyszerűen csak valami nagyon jóra vágysz.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A fogyókúrák alatt sem kell lemondani a fincsi sütikről. Ez a recept bármikor jó. Ha nem szereted a mesterséges édesítőket, használj mézet, fruktózt, vagy ha mindent mellőzni szeretnél a cél érdekében, az eritritet ajánlom. Nincs mellékíze, és semmilyen emésztési problémát nem okoz. Ebben a sütiben csak jó minőségű étcsokit válassz, magas kakaótartalommal, szerencsére lehet kapni nem édesített verziót. A diabetikus csokik nagy része vacak... A dió természetes édessége mellett már nem kell túlzásba vinni az édesítőszerek használatát.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek