r
Nosalty Logó

Brownie ahogy Gréti Be Happy készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gréti.Be.Happy
Brownie ahogy Gréti Be Happy készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 778 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 3110 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 445 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    51.6 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    466.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    190 mg
  • Nátrium
    79 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    333 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    326 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    199 micro
Összesen 778 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.1 g

Zsír

  • Összesen
    206.3 g
  • Telített zsírsav
    122 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1865.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    367 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    330 mg
  • Foszfor
    760 mg
  • Nátrium
    317 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    291.9 g
  • Cukor
    252 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    142.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1331 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    462 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1306 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    305 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    795 micro
Összesen 3110 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    29.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    129 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    266.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.7 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    187 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    114 micro
Összesen 445 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy lábasbanolvasztjuk a vajat, majd hozzáadjuk a kockákra tört csokoládét. Folyamatosan keverjük, nehogy leégjen.Addig melegítjük őket, ameddig teljesen sima krémet nem kapunk.
  2. A tojásokat habosra keverjük a cukorral és a vaníliával.
  3. Az olvasztott csokis-vajas krémet a tojásos cukorhoz öntjük. Hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport és a sót. Majd lassan, pár mozdulattal elkeverjük a masszát.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük közepes lángon. Fontos, hogy addig süssük, amíg a teteje szilárd, a belső rész pedig még kicsit folyós, hiszen ez a brownie lényege.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Tepsi mérete: 27x22
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 155
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 47077
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 05.

Ajánló

Vaníliafagylalttal tökéletes vendégváró.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Gréti.Be.Happy 2 recept

Lorraine Pascale, brit szakácsnő műsorában láttam ezt az édességet, és már elsőre nagyon megtetszett. Egyszerű, mégis nagyon-nagyon finom sütemény.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek