r
Nosalty Logó

Brokkolis-sajtos rakott karaj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Brokkolis-sajtos rakott karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 377 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1506 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 103 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    127 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1043.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    480 mg
  • Nátrium
    232 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    242.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    70 micro
  • β-karotin
    507 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    1132 micro
Összesen 377 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    162.7 g

Zsír

  • Összesen
    79.8 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    507 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4175.5 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    181 mg
  • Kálcium
    866 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    259 mg
  • Foszfor
    1918 mg
  • Nátrium
    928 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    968.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    506 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    303 mg
  • D vitamin:
    147 micro
  • K vitamin:
    328 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    249 micro
  • Kolin:
    432 mg
  • Retinol - A vitamin:
    325 micro
  • α-karotin
    278 micro
  • β-karotin
    2029 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    4527 micro
Összesen 1506 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    288 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    140 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    355 micro
  • Lut-zea
    312 micro
Összesen 103 kcal

Elkészítés

  1. Forró olajon megpirítjuk a kiklopfolt, megfűszerezetthúst.
  2. Közben mikróban, folpack alattmegpároljuk a rózsáira szedett brokkolit.
  3. Majd egy tűzálló tálba tesszük a brokkolit, a hagymát, rá a hússzeleteket, szeletelt sajtot, szeletelt paradicsomot.
  4. Így sütjük kb. 40 percet,aztán tovább sütjük még 15 percig, hogy megpiruljon a teteje.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Receptkönyvben: 115
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 27204
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 27.

Ajánló

Elég egyszerű fogás, és lehet variálni a hozzávalókat.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy Tina Konyha magazinban találtam a receptet, amit átvariáltam kicsit az itthon talált hozzávalók alapján.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?