Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brassói Györgyi konyhájából recept

hozzászólások (13)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 712 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 2850 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 116 kcal

Hozzászólások (13)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Boss666
Boss666 Thu, 2013-07-25 17:05

Magyaros fűszerkeverék... Nélkülözhetetlen a brassóihoz. Legalább annyira mint a csemegeuborka!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Thu, 2013-05-30 08:37

Ez egy étel, vegyük úgy, hogy név nélkül, - de a látványa guszta, és biztos, hogy finom is lesz.
Az már annyira mindegy, hogy mi a neve,...még ha tudjuk is, mi az eredeti Brassói, attól még finom lehet ez a változat is.
Ki fogom próbálni.:)

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Sun, 2013-06-02 11:28

Kedves kgyorgyi1968!
És ez a zöldborsós megoldással készült Brassói, nagyon finom lett, köszönöm szépen,a család csak szedett és szedett, öröm volt nézni, :) , - amint jobban beindul a kertünkben a zöldborsó dömping, még fogom készíteni, köszönöm!!!! :)
Éva-Anyóca

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Mon, 2013-06-03 08:46

Kedves Györgyi!

Hát ami finom, az finom :D
Örülök, hogy nevettél! :D
A Zöldborsós Brassóid pedig az lett... :) :D

Szép napot kívánok, - és már nagyon várom, hogy végre ide érjen a NYÁR!!!! ,- a növények is kiabálnak érte,a magok is alig akarnak kikelni, a palántákat is a nap csodákra biztatná! :) , mi emberek is,most már nagyon várjuk :) , .............fura dolgokat látok, : tegnap este hat óra fele, a szomszédunk újra begyújtott, mint pár napja már észrevettük,... június második napja van !!,..tuti, hogy mások is vannak, akik még befűtenek, sajnos :( , mi meg a melegebb ruháktól alig szabadulunk, még eddig alig volt olyan nap, hogy ne vettük volna fel, ha máskor nem reggel tájt és kora estétől, ...szóval : jöhetne a napfény és a nyár!! :D
Várom az ötleteidet.
Éva-Anyóca

2VerAgi2
Ágicámdrágám / 2VerAgi2 Wed, 2013-05-29 08:24

Tökéletesen igazad van mindenki annak hívja és úgy csinálja,ahogy akarja,a lényeg,hogy ízlik neki :)Azért egyszer próbáld elkészíteni az igazit :)
Ági

Józsika76
Fakanalas / Józsika76 Tue, 2013-05-28 16:47

Ez zöldborsós tokány, szalmakrumplival, de nem Brassói. Nem muszály összevegyíteni az elnevezéseket!

712
sertéscomb 1 kg
zöldborsó 25 dkg
csemegeuborka 3 db
napraforgó olaj 2 ek
bors 0 ízlés szerint
magyaros fűszerkeverék 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
burgonya 1 kg
fokhagyma 1 fej