r
Nosalty Logó

Brassói aprópecsenye Andrea konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Brassói aprópecsenye Andrea konyhájából
adag
Előkészítés
perc
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 500 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2000 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 115 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31 g

Zsír

  • Összesen
    24.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    689.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    416 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    273.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    441 micro
  • β-crypt
    77 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    874 micro
Összesen 500 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    124.1 g

Zsír

  • Összesen
    97.5 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    315 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2757.3 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    215 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    324 mg
  • Foszfor
    1663 mg
  • Nátrium
    423 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157.8 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1093.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    186 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    196 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    196 micro
  • Kolin:
    476 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    1766 micro
  • β-crypt
    309 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3496 micro
Összesen 2000 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    158.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    101 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    201 micro
Összesen 115 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kevés olajon megdinszteljük az apró kockára vágott hagymát, hozzáadjuk a felkockázott apró húst, és kifehéredésig együtt pároljuk.
  2. Közben beletesszük a szétnyomott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és meghintjük a pirospaprikával.
  3. Jól átkeverjük, kevés vizet öntünk alá, hogy éppen csak ellepje a húst, és így főzzük tovább.
  4. Mielőtt a hús teljesen megpuhulna, hozzáadjuk a zöldborsót is, és a fedőt levéve zsírjára sütjük a húst.
  5. Közben bő, forró olajban kisütjük a kockára vágott krumplit, majd a húshoz keverve jól átforrósítjuk az egészet.
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 138
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 20312
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Én így készítem a brassóit.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek