Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Birsalmasajt dióval Gonoszkától recept

hozzászólások (7)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 1277 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 5104 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 135 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

aNyanya
aNyanya Sun, 2017-10-22 16:27

Szia Gonoszka! Azt szeretném kérdezni, hogy a fólia alufólia vagy folpack legyen az őzgerinc kibéleléséhez?

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Mon, 2017-10-23 20:39

Kedves aNyanya! Folpackot tettem az őzgerincbe. Remélem nem késtem el a válasszal, de sajnos nem tudtam belépni a Nosalty oldalára. Kívánok szép estét! Üdvözlettel: Kinga

bj13835
bj13835 Tue, 2017-10-10 16:53

Kedves Kinga!
Szeretném kérdezni,hogy meddig áll el?
Üdvözlettel:Balogh József

Finimini
Finimini / Finimini Sun, 2015-10-11 08:13

Megvan a nyerő birsalmasajt! Szinte mindenki kivágja a magházat pedig az zselésít! NEM a birsalma héja. Persze ez csak az én véleményem. :)

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Sun, 2015-10-11 09:45

Kedves Finimini Köszönöm szépen! A magház, és a héj zselésít, bolond lennék nagy munkával kívágni, ha utána is el tudom távolítani könnyedén! Remélem, hogy Neked is bevállik a receptem, és ízleni fog! Szép napot! Kinga

Finimini
Finimini / Finimini Sun, 2015-10-11 15:01

Kedves Kinga! Már sorakoznak a birsalmáim a polcon, a piacon vettem, úgy két kiló körül van. Én nem csak őzgerinc formába töltöm, hanem kosárka és madleine formákat is használok. A kicsik gyorsabban száradnak :D , de mindig megmentek belőle és eldugom egy titkos helyre, mert a püspökkenyeret is szeretjük...Köszi még egyszer a recit és Neked is legyen szép napod! Üdv. Edit

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Sun, 2015-10-11 15:11

Kedves Edit! Köszönöm szépen! Nagyon jó ötlet ilyen kicsiket is készíteni! Erre még nem is gondoltam! Milyen jó lenne, akár ehető asztaldísznek is! Köszönöm az ötletet! Finom a püspökkenyér is, én is szeretem! Most már eljött az ideje, hogy lassan már az ünnepekben is gondolkodjunk! Szép délutánt kívánok! Üdvözlettel: Kinga

1277
birs 1.6 kg
cukor 1 kg
citromlé 1 dl
fahéj 1 teáskanál
dió 10 dkg
víz 1 l