r
Nosalty Logó

Barackos-túros papucs

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Klarixa
Barackos-túros papucs
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 989 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 3950 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 185 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.3 g

Zsír

  • Összesen
    33.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    163 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1421.3 g
  • Cink
    326 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    252 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    368 mg
  • Nátrium
    247 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    139.9 g
  • Cukor
    85 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    225.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    31 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    150 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    199 micro
  • β-crypt
    82 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    229 micro
Összesen 989 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    133.3 g

Zsír

  • Összesen
    134.4 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    651 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5685.2 g
  • Cink
    1303 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    596 mg
  • Vas
    1006 mg
  • Magnézium
    156 mg
  • Foszfor
    1472 mg
  • Nátrium
    988 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    42 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    559.6 g
  • Cukor
    340 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    902.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    305 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    131 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    534 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    27 micro
  • β-karotin
    796 micro
  • β-crypt
    326 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    915 micro
Összesen 3950 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.7 g
  • Cink
    61 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    47 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    28 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 185 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A túrót beletesszük egy tálba, hozzáadjuk a pudingport, mazsolát, cukrot 2 tojássárgáját és a 4 tojás felvert fehérjéjét, és jól elkeverjük.
  2. A tésztát kinyújtjuk, és 20x20 centis négyzetekre vágjuk.
  3. A túrókrémet elosztjuk a négyzetek közepén. Két szemben levő sarokba egy-egy negyed barackot rakunk, aztán a két másik sarkot középen egymásra hajtjuk, jól összenyomjuk.
  4. A süteményeket óvatosan sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, a tetejüket tojássárgájával megkenjük, mogyoróval megszórjuk, és előmelegített sütőben kb. 15-20 percig (barnulásig) sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 38x40x3
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5040
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos-túros papucs
Klarixa 22 recept

Ami túros, az nálunk jöhet.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek