r
Nosalty Logó

Baconbe göngyölt karaj

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Rubin Paprika
Baconbe göngyölt karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 624 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 3750 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 224 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.5 g

Zsír

  • Összesen
    46 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    923.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    485 mg
  • Nátrium
    284 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    177.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    66 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 624 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    279.2 g

Zsír

  • Összesen
    276.2 g
  • Telített zsírsav
    99 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    156 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    46 g
  • Koleszterin
    981 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5541.7 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    350 mg
  • Kálcium
    210 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    338 mg
  • Foszfor
    2908 mg
  • Nátrium
    1701 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.5 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1063.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    398 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    73 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    831 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    146 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 3750 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    175 mg
  • Nátrium
    102 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    64 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 224 Kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt megmossuk, lehártyázzuk.
  2. Késsel megszurkáljuk, és a lyukakba tömködjük a kis darabokra vágott fokhagymaszeleteket. Minden oldalról sózzuk és borsozzuk.
  3. A zsírból kiveszünk 5 kanálnyit, megmelegítjük, majd beleszórjuk a fűszerpaprikát, a rozmaringot és a majorannát.
  4. Alaposan bekenjük vele a karajt, majd a maradék zsírral kikent tepsibe tesszük, és beborítjuk a bacon szeletekkel.
  5. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük 20 percre. Ha letelt, mellétesszük a cikkekre vágott hagymát
  6. Fóliával lefedjük, és visszatesszük 50 percre 180 fokon. Ha kész, kivesszük, 10 percig hagyjuk pihenni, majd szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 324
  • Tegnapi nézettség: 14
  • 7 napos nézettség: 49
  • Össznézettség: 15051
  • Feltöltés dátuma: 2018. december 04.

Ajánló

Krémes krumplipürével mennyei párost alkotnak!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Baconbe göngyölt karaj
Rubin Paprika 10 recept

Rendkívül egyszerű, mégis nagyon ízletes hús, igazi családi kedvenc, amit a pikáns pác tesz még izgalmasabbá és szerethetőbbé.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek