Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconban sült nyúlcomb ruccolás burgonyával recept

hozzászólások (4)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 830 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 2 adag *

összesen: 1660 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 116 kcal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

orsolya77
Hókifli / orsolya77 Mon, 2012-03-19 12:58

Kedves z1!
Tegnap este elkészítettem "a nyulat" párom születésnapjára. Ez volt életem első nyúl alkotása. Hogy is mondjam? .... felállva ünnepeltünk :)) Nagyon finom lett!! Köszönet a receptért.
Orsi

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Tue, 2011-01-04 01:51

Sajna nem szeretem a nyulat, (jobban mondva sajnálom, és egész egyszerűen nem tudom megenni ennek okán) de gusztusosan van elkészítve. A rukkolás krumpli igen jó ötlet, bár a képen láthatónál én egy kicsit jobban megsütném (s kisebbre is darabolnám), mielőtt összekeverem a rukkolával. (tudod, mondtam, hogy szétszedünk...:DDDD) De remélem nincs harag, ez csak szubjektív vélemény! Egyébként nagyon örülök, hogy "beszálltál a ringbe" igazán szimpatikus lépés volt, és annak is örülök, hogy ahogy látom, jó kis receptekkel gazdagodik itt a Nosalty, és mi is! Ja és esetleg egy kis Chardonney mellé? ;-) (nem vagyok egy nagy borszakértő, ha mellélőttem, nézd el nekem) a legjobbakat: Mrs Smith

z1
z1 / z1 Tue, 2011-01-04 19:40

No!
Csak szépen sorrendben!
Ha nem nyúl, hát legyen más.
Pl. valami világos ( fehér ) hús: bárány, sertés, vagy borjúszűz, hal STB.
A burgonyát eléggé lepirítottam, - sajna a kép nem adja vissza - szép és finom pörzs anyag volt alatta.
Igaz nem égettem szarrá:)))
...hogy idézzek is valahonnét.
Azért nem daraboltam kisebbre, mert:
1., Nem olyan minőségű burgonyát kaptam. ( ez itt nem Amerika )
2., Ha kisebb lett volna, szétesik a pirításnál, olyan tört burgonya állagúra. Nem az volt a cél.
Hogy szétszedtek?
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az építő jellegű kritika, vagy a nem parttalan, hülye vita mindig előrébb visz.
Néha nem értettetek meg, csak a stílusommal foglalkoztatok.
...bár lehet, hogy volt némi igazatok.
A recepthez én valami egyszerűbb, száraz fröccsbort írtam, amiben jól lehet a nyulat, vagy más húst párolni ( kvázi nem kár elfőzni ) és a maradékot megiszogatni előtte, közben, utána.
Éppen lehet Chardonnay is, ha ahhoz van kedved.
Ja és, hogy mindehhez kevés az egy ü. bor?
Hát vegyél többet:))))))))))))))))))))
Z.

830
nyúlcomb 60 dkg
bacon 2 szelet
burgonya 40 dkg
rukkola 8 dkg
rozmaring 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
koktélparadicsom 4 db
fokhagyma 1 gerezd
vaj 1 ek
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fehérbor 2 dl
vaj 1 ek